18. februar 2018  
Trma: 7 000 000
Trmatorji:vse več nas je
Trmast: bodi tudi ti!
Vreme
Mestni svet terja odstop. Župan Trilar vlada naprej. Zaupanja nima že dni: 725
Po 7.000.000 klikih Trma potrebuje prenovo vseh vrst in oblik in vsebin.
Trmarili bomo naprej še boljši, obsežnejši, zanimivejši!
Trma Kranj drma!
 


Datum: 28.07.2016, rubrika: Kranj+
Trma +
Marko Turk se je oglasil

Na našo novico o požaru na Krvavcu se je oglasil Marko Turk z logaškega konca! In zapisal, da ima nekaj malega lesa in ga lahko podari. Torej: Jaka Bajželj je oskrbnik koče (podatki na strani PD Kranj) in morda bo lepa beseda dober les našla! Za nas pa tokrat egoistični plus: Trma daleč seže in morda celo pomaga! Upamo, da smo fotografijo pravega Marka našli na spletu...


<< Nazaj

 

(c) 2011 - 2018, Spletnik Trma sodi med dejavnosti Društva Trma, Kranj.
Kr.trma.Si ustvarjajo člani in prijatelji društva.
Sprememba: 17.02.2018, 08:41, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 45 /520, zadetki (25.12.2011): 9263698
             Če želite trmariti tudi vi, se nam javite na naš e-naslov:


TRMA NA KONJU!
Svarun in Sandra
 
15.02.2018
OD PLAčE TRGAT!
Škode je??? erov....

Če na Mladinski ulici vsak dan 20 vozil parkira po 8 ur zastonj = 160 evrov. Pa je to mila matematika o škodi, ki jo doživljamo davkoplačevalci, ker "nekdo" ne zna urediti mesta tako, da bi bil parkirni režim ipd. enak za vse in vsakogar.

Od plače trgat šefu Komunale, ker njegova človeka občanu povesta, da "s tem nimata nič". In ko vprašaš mimovozečega redarja, inšpektorja MO Kranj o tem, zakaj pa v Mladinski velja en režim , v Kranju pa drugi, odgovori, da "s tem nima nič" in sploh nima pojma, kaj piše na avtomatu, ki smo ga kupili mi, da je zdaj mrtev spomenik temu nesmislu.

In jasno je, da bodo našli kup razlogov, zakaj nič ne deluje. In razlage bodo dolge, dolgovezne in lepo zveneče. Ste že kdaj poskusili na enak način preprečiti, da bi plačali globo za napačno parkiranje? Saj je vseeno: rezulta je jasen. Plačaj, da ne bo še dražje.

Odgovorni šef redarjev, komunalcev, občine (dogovorite se!), koliko boste od plač dali na račun vaše nesposobnosti urejanja prometa na Mladinski ulici, ki je od občine oddaljena za pljunek, kot se reče?!