18. februar 2018  
Trma: 7 000 000
Trmatorji:vse več nas je
Trmast: bodi tudi ti!
Vreme
Mestni svet terja odstop. Župan Trilar vlada naprej. Zaupanja nima že dni: 725
Po 7.000.000 klikih Trma potrebuje prenovo vseh vrst in oblik in vsebin.
Trmarili bomo naprej še boljši, obsežnejši, zanimivejši!
Trma Kranj drma!
 


Datum: 09.08.2016, rubrika: Kranj+
Tisoči ur dela za 10 lepotcev
Privlačnost v Qulandiji

Včasih je hobi nekaj posebnega: obnoviti 10 starih mopedov je na oko nekaj navadnega. Če pa jih obnovič 100% tako kot so bili narejeni pred pol stoletja, je to - razstava. V trgovskem centru vam bo 10 lepotcev privabilo pogled, avtor Goran Križnar pa bi vam zlahka povedal, da je v njih skritih tisoče ur dela...Razstava je magnet za mnoge in dokaz, da se da z dobro idejo pritegniti pozornost. Mimogrede: mopedi so vozni, obnovljeni in čudovit primer ohranjanja zgodovine. Ste se tudi vi v mladosti vozili s takimi? Pa še naprodaj so, če vas to še zanima...


<< Nazaj

 

(c) 2011 - 2018, Spletnik Trma sodi med dejavnosti Društva Trma, Kranj.
Kr.trma.Si ustvarjajo člani in prijatelji društva.
Sprememba: 17.02.2018, 08:41, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 45 /520, zadetki (25.12.2011): 9263701
             Če želite trmariti tudi vi, se nam javite na naš e-naslov:


TRMA NA KONJU!
Svarun in Sandra
 
15.02.2018
OD PLAčE TRGAT!
Škode je??? erov....

Če na Mladinski ulici vsak dan 20 vozil parkira po 8 ur zastonj = 160 evrov. Pa je to mila matematika o škodi, ki jo doživljamo davkoplačevalci, ker "nekdo" ne zna urediti mesta tako, da bi bil parkirni režim ipd. enak za vse in vsakogar.

Od plače trgat šefu Komunale, ker njegova človeka občanu povesta, da "s tem nimata nič". In ko vprašaš mimovozečega redarja, inšpektorja MO Kranj o tem, zakaj pa v Mladinski velja en režim , v Kranju pa drugi, odgovori, da "s tem nima nič" in sploh nima pojma, kaj piše na avtomatu, ki smo ga kupili mi, da je zdaj mrtev spomenik temu nesmislu.

In jasno je, da bodo našli kup razlogov, zakaj nič ne deluje. In razlage bodo dolge, dolgovezne in lepo zveneče. Ste že kdaj poskusili na enak način preprečiti, da bi plačali globo za napačno parkiranje? Saj je vseeno: rezulta je jasen. Plačaj, da ne bo še dražje.

Odgovorni šef redarjev, komunalcev, občine (dogovorite se!), koliko boste od plač dali na račun vaše nesposobnosti urejanja prometa na Mladinski ulici, ki je od občine oddaljena za pljunek, kot se reče?!