24. april 2019  
Trma: 7 000 000
Trmatorji:vse več nas je
Trmast: bodi tudi ti!
Vreme
Mestni svet terja odstop. Župan Trilar vlada naprej. Zaupanja nima že dni: 1155
Po 7.000.000 klikih Trma potrebuje prenovo vseh vrst in oblik in vsebin.
Trmarili bomo naprej še boljši, obsežnejši, zanimivejši!
Trma Kranj drma!
 


Datum: 19.08.2016, rubrika: Kranj+
Kranjski mednarodni dogodek
Žal o njem premalo vemo

Mednarodni teniški turnir v Kranju? Pozitivno, ker ima domači klub kopico nadarjenih, posebej deklet. Kristina Novak (na sliki) je le ena od njih, a soočanje s teniško mladostjo Evrope je zahtevno. Škoda (in to velja tako za klub kot medije kot občino kot....) je, da o turnirju premalo vemo, da je promocija slaba, da Kranj seveda ne zmore mednarodni dogodek sprejeti za svojega. Teniški navdušenci pridejo in gledajo to mladost, a opazijo tudi zanemarjen stolp za sodnika,ki že leta ni videl barve, da o dotrajanih sedežih ne pišemo. Turnir je plus za Kranj, a želeli bi si še več...


<< Nazaj

 

(c) 2011 - 2019, Spletnik Trma sodi med dejavnosti Društva Trma, Kranj.
Kr.trma.Si ustvarjajo člani in prijatelji društva.
Sprememba: 24.04.2019, 11:36, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 15 /288, zadetki (25.12.2011): 10453382
             Če želite trmariti tudi vi, se nam javite na naš e-naslov:


TRMA NA KONJU!
Svarun in Sandra
 
23.04.2019
ODšTEVAMO .....

Trme človek nikdar ne more zatajiti. Še manj - znebiti. Trma je življenjska, značajska lastnost. Trma je gorejska in kranjska značilnost. Vsaj upam. Trma je lahko pozitivno in tudi negativno naravnana. Lahko je oboje. Zanesljivo pa je trma lahko stalnica nekega početja, celo nekega življenja. Smo pač tako kot smo. Eden je trmast, drugi pa ne.Eeden odneha takoj, drugi nikoli. Eden trmari, drugi pa poklekne, se upogne, je preprosto vodljiv.

Trma torej odšteva dneve, da bo zopet - kranjska trma. Ali pa kr.trma.si. Ali pa preprosto najboljši spletnik za vse, ki v trmui vidijo in so videli nekaj, kar je vredno prebrati. Ena od najbolj norih posebnosti Kranjske trme pa je tole: od takrat, ko je prekinila trmarjenje, so njeni bralci ali pa vsaj firbci kliknili še 3 000 000 (ali tri milijonkrat....približno). 

To pa je podatek, ki je Trmatorju dal veter v jadra, trmo pa zopet spremenil v nekaj živega.

Kranj potrebuje Trmo. Trme ni brez Kranja.