14. november 2019  
Jesenski Kranj: tu smo doma!
Jesenski Kranj: drugačen pogled
Jesenski Kranj: mesto sanj....
Vreme
Trma bo kmalu prenovljena. Trma bo boljša, obsežnejša. Trma ni bila in ne bo utišana.
Po 7.000.000 klikih Trma potrebuje prenovo vseh vrst in oblik in vsebin.
Trmarili bomo naprej še boljši, obsežnejši, zanimivejši!
Trma Kranj drma!
 


Datum: 20.10.2019, rubrika: Kranj+
Branko je bil zaslužen...
Obljubo izpolnili drugi

Se z užitkom in hitreje peljete v krožišče na Primskovem in potem naprej? Uspešna naložba, hitro narejena, dolgo pričakovana je res olajšanje. Ampak: "kriv" je že bivši poslanec Branko Zorman (SMC), ki je pognal kolesje in sicer pred kakimi štirimi leti prezgodaj najavil rešitev - zanesljivo pa je zanjo zaslužen prav gorenjski poslanec! Naloga za vse nas: spomnimo se ene konkretne izboljšave, ki jo je za vse nas izposloval ka drug poslanec? Poudarjamo: za vse nas, ne zase...in da se nam je poznala pri vsakdanu. Branko, kratek čas ste bili v politiki, a krožišče je tudi vaša zasluga...


<< Nazaj

 

(c) 2011 - 2019, Spletnik Trma sodi med dejavnosti Društva Trma, Kranj.
Kr.trma.Si ustvarjajo člani in prijatelji društva.
Sprememba: 14.11.2019, 16:18, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 119 /1268, zadetki (25.12.2011): 11424222
             Če želite trmariti tudi vi, se nam javite na naš e-naslov:


UNIčITI PODJETNIKA S POLITIčNIM SPOROčILOM?!
Miran Šubic s.p. in/ali Trmator?
 
14.11.2019
OHRNIJA ZA 4 MILIJONE...
Darilo kot ga Slovenija ne pomni....

Občina Preddvor ima najmlajšega župana, ki se verjetno kak mesec dni ščiplje v lice, da vidi, če je vse to res. En občinski proračun mu je padel z neba in verjetno (no, tudi po tem smo znani) se bodo v marsikateri občini žrli od foušije: Preddvor je dobil na račun 4 milijone in več pa ni s prstom mignil...

Ali je res denar neposredna posledica delovanja in poslovanja domačinke, ki je najbogatejša Slovenka, bo prej ali slej znano. Nesporno je, da gre za eno od davščin, ki pripadajo občinam in Preddvor jo  je lepega dne dobil na svoj račun. Božansko, kolosalno, noro, kajne?

In tako je nekaj bogastva naših znanih Slovencev končalo v domači občini kar gre v zgodovino. Če so kje po Sloveniji dobivali odstotke od velikih loterijskih dobitkov, je bilo to le malo proti izrednemu prilivu na račun občine Preddvor. Super in hvala (komurkoli že)!

Dogodek je seveda izjemen in tudi zanimiv. Trma je bila med prvimi, ki je za to zvedela. Povprašali smo domačega, kranjskega župana, kako komentira tako injekcijo denarja v proračun občine, ki je nekoč nastala iz bivše velike kranjske: "Kaj bi dali v Kranju za tako finančno darilo, ki pa Preddvoru pripada. Čestitam jim za to, ni nobene zavisti, s Preddvorom in županom dobro sodelujem!" No, ne glede na to pa seveda lahko ob tem rečemo, da (če sta to povzročila onadva) bogatašema ne bodo več mogli oporekati, da "nista nič dala Sloveniji", ker živita v tujini.

Vsakemu takemu naj položnico z noro visokim zneskom na čelo zalepita!