Bralec nam sporoča: "Trme ni več! Ni dobro za Kranj, da ne moremo prebrati ničesar več o dogajanju, ki ga drugi mediji ignorirajo ali skrivajo. Ne zgovarjajte se na neke spremembe, sem prepričana, da ste podlegli pritiskom. Ne vem točno kakšnim, govori pa se marsikaj o marsikom. Oblast vas pač ne mara in bo naredila vse za utišanje in nekateri se celo že hvalijo o tem da so vam dali gor nagobčnik...."

ODGOVOR TRMATORJEV: Delali smo in še zdaj delamo zastonj, brez prihodkov. Oglaševanja nikoli ni bilo in s tem vira za preživetje. A je to samo del zgodbe: Trma lahko postane medij, ker do zdaj to uradno ni bila. Trma lahko postane podjetje, zdaj je za njo stalo društvo kar pa verjetno ni najboljša rešitev. Trmamora doživeti oblikovno in vsebinsko preobrazbo, da o kadrih ne pišemo - bi potrebovali sodelavce vseh vrst. Za konec: ocenjeni stroški Trme so mesečno 2500 evrov in več za njeno polno delovanje. Če ste pripravljeni pomagati, imate naš naslov!

IN ŠE DODATEK: ČEZ DVE LETI BODO VOLITVE, TRMATORJI O TEM VELIKO RAZMIŠLJAMO...IN SEVEDA VEMO ZA VSE POSKUSE, KAKO NAS UNIČITI!!!