Dne 4.11.2019 smo s Trme ob 20.53 poslali vprašanja mestnemu svetniku, vodji njegove liste in svetniške skupine. Navajamo dobesedno:

Pozdravljeni! Prosil bi vas kot predsednika in vodjo svetniške skupine za pojasnilo: *ali vam je znano, da vaš svetnik Robi Kranjec ne živi več v MO Kranj in od kdaj? *ali ste že ukrepali in kdo ga bo nadomestil, če drži, da živi v občini Naklo? *ali bi se vam zdelo sporno, da bi bil še vedno prijavljen v MO Kranj, če dejansko ne bi tu več živel ampak se je z družino preselil? Hvala za pojasnila čim prej - na dejstva smo bili opozorjeni zaradi objav v medijih (komercialni oglasi).

Miran Šubic, urednik Trme

Dne 4.11.2019 smo od kranjskega županskega kandidata, politika in svetnika Zorana Stevanovića prejeli naslednji odgovor. Navajamo dobesedno:

POZDRAVLJENI!PROSILI BI VAS ZA ODGOVOR,ČE JE RES, DA STE ZLORABILI ZAUPANJE STAREJŠE GOSPE, KI VAM JE ZAUPALA V LASTNIŠTVO SVOJO STANOVANJSKO HIŠO,VZAMENO ZA DOSMRTNO OSKRBO, TAKO DA STE JO PRISLILI V NAMESTITEV V DOM ZA OSTARELE. VPRAŠANJE SO NAM POSREDOVALI PREBIVALCI KS BITNJE.ODGOVOR POTREBUJEMO KOT SKRBNIKI NAJVEČJEGA SPLETNEGA PORTALA NA GORENJSKEM.ODGOVOR PRIČAKUJEMO ČIM PREJ. ŠE PRECEJ VPRAŠANJ IMAMO, AMPAK "KORAK ZA KORAKOM".

Lep pozdrav, Zoran Stevanović

ps Trma je bila nad odgovorom navdušena. Tako odgovarja najbolj dosleden, pošten, resnicoljuben, transparenten kranjski politik, ki ima - po anketi sodeč - 91% podporo Kranjčank in Kranjčanov. Gre za resnično luciden, točen in pronicljiv odgovor v slogu "doktorskega študenta" kot se je rad javno predstavljal naš mestni politik.....