"Zahvala za članek Trme..." smo prejeli odziv na enega od prispevkov včeraj. Stran je obisk(ov)alo 600 bralcev. Bližamo se 900 000 klikom, milijon jih bo verjetno v avgustu. Ljudje, ki želijo javnosti kaj povedati, nam pišejo sporočila kot je bilo tisto o žalostnih dogodkih v nogometnem prvoligašu. Naša kredibilnost torej raste, Trma je postala dejansko kranjsko branje.

Za poletje najavljamo sodelovanje z vami - pošljite nam fotografije, veseli jih bomo. In objavili jih bomo. Najboljše ali najbolj izvirne bomo nagradili, jasno. Vrača se "mestece Peyton" v novi obliki. Le kaj bo pogruntal župan Reven? Berite lahko poletno branje.

Zakaj opozarjamo na vse to v slogu "lastna hvala se pod mizo..."? Razlog je preprost in jasen - dejanja naj dokazujejo, kaj smo, kdo smo, kakšni smo. In čeprav delamo povsem prostovoljno in z veseljem, počasi dozoreva sklep, da bo Trma morala v septembru narediti odločilen korak. Ali bo še bolj trmasta, ali pa je ne bo?! Odločitev se zdi povsem nedvoumna.

Veseli bi bili še več odzivov. Opozoril na to, kaj se komu kje dogaja. Kdo kaj počne ali česa ne počne pa bi moral. Preprosto: vse o Kranju, Kranjčankah, Kranjčanih. Naše področje delovanja, naše območje delovanja = vse okoli nas. Trma je ponudila do zdaj ogromno novic, ki ste jih lahkoi prebrali samo na tej strani. Ponudila je stališča, ki so vam blizu ali jih ne priznavate - oboje je dobro.

Trmator bo še naprej poskus razmisleka. Danes je včasih misliti luksuz. Davka na to še ni, a kdo ve...Ampak in zagotovo: mi se temu ne bomo odpovedali. Za nobeno ceno. Hvala.