Nada Mihajlović je podžupanja iz vrst SD. Na tekme Triglava rada pride. Sedi na tribuni katere rušitev je preprečila ona, njena stranka, njena koalicija. V njeni stranki je svetnik Stane Boštjančič, ki je proti že prenovi kopalnic v tej kranjski sramoti in tudi predsednik kluba Beno Fekonja, ki ga držana inšpekcija ministrstva za šport nepravnomočno obtožuje kršenja statuta kluba in zakona o športu! Zato, ker v klub ne dovoli tistim, ki bi se radi včlanili - a niso po volji mestnemu politiku...

Kranjski šport je bil vedno zrcalo politike. Včasih so se v uprave klubov drenjali politiki kot Jelko Kacin, tudi Nada Mihajlović je vodila kranjski košarkarski klub. Slednji je športno še nižje od nogometa! Pa ne, da bi bila gospa Nada tista, ki je kriva za vse polomije te oblasti. Kriva je, ker se je zlagala na skupščini kluba, da želi Triglavu čim prej novi objekt - obenem pa vedela, da ga je njena politična oblast prečrtala za leta in leta!

Izlet v Zavrč bi bil koristen. Pa še kam kjer so kaj naredili. Pa četudi samo za tisti fuzbal, ki ga ne mara svetnik Boštjančič. In poglavitni (po njegovem) razlog za prenovo je tudi odpadel: predsednica vlade nima več sina v kranjskem klubu ampak v Domžalah. Ker iz Kranja vsi bežijo, če lahko?!

Mi smo na Nado in podobne obsojeni. Ker jih sami volimo in izbiramo. Občino vodi župan, ki ne upa priznati, da že leta in leta sploh ne stanuje tukaj. Ni še bil na tekmi Triglava, se je pa znal pridružiti veselici ob koncu nogometne sezone junija. Res cinizem prve vrste. Nogometni navijači plačujemo vstopnice z veseljem, ker imamo radi klub. Pa naj ga vodi zloglasni uničevalec kranjskega nogometa prej ali lokalni politikant kadarkoli. Tu smo podobni Zavrču: radi imamo svoje mesto in klub. Le da tam, na vasi, marsikaj naredijo. Iz ljubezni? Ne, zato, ker je tako prav.