Kdaj bomo prešteli milijon klikov? Kdaj boste pritisnili našo stran milijontič? Kdaj bo 200 prijateljev Trme svoje prijateljstvo potrdilo na spletni strani?

Trma v Kranju postaja nekaj. Ne nekaj pomembnega. Samo "nekaj". Ko je začela, je bila nič. Zdaj jo berejo na Slovenskem trgu 1 in tudi marsikje drugje. Prebere jo pater Bogdan Knavs, nanjo se odzivajo v Šenčurju, vedno znova pridobiivamo bralce. Preko 500 jih je vsak dan. Veliko ali malo? Mi trdimo: premalo. Zato smo samo "nekaj".

Kaj pomeni, da klikate Trmo vsak dan in vas je vse več takih? Da prinašamo novice, ki jih drugod ni. O tem, kje dejansko živi župan ali kaj se dejansko dogaja v zakulisju mestne oblasti. O tem, kaj počnejo znani in manj znani. O tem, kako zapravljajo naš denar. Vse to delamo za Kranj, Kranjčanke, Kranjčane. Preprosto smo soočeni z vprašanjem: kako naprej!?

Ker bo klikov v nekaj dneh milijon, vas prosimo za odziv na trma.sem@trma si! Pripombe, vprašanja, kritike, pohvale ... vse je dobrodošlo.

In en naš predlog, prošnja! Imate 1 minuto časa? Bi nam pomagali s tem, da smo še bolj prepoznavni in odzivni in kranjski?

Pošljite povezavo na www.kr.trma.si tistim, s katerimi si dopistujete. Merili bomo učinke tega vašega početja v naslednjih dneh - koliko bo novih bralcev ob 1 000 000 klikih!