Nihče ni niti pisnil, ko je stric iz ozadja, Mohorjev zaupnik in odvetnik, pokasiral 300 000 evrov iz proračuna za svoje storitve. Obenem je na svoj račun prejel 600 000 evrov (in denarju zdaj skuša slediti sodišče, bivši odvetnik pa je obtožen) za poravnavo, ki naj bi bila odlična za občino zaradi končanja spora,ki je nastal - uganili ste - ko je bil župan Mohor in je tako v bistvu nekaj dni po izvolitvi "saniral lastno sr...." ,če zapišemo malo bolj sočno. In potem je tu dimnikar, ki je zaradi napačne in izključno Mohorjeve odločitve iztožil 800 000, a ni zadovoljen - hoče precej več, čakamo pa na pravnomočnost postopka kjer je jasno samo eno: županov greh bo prekleto drag! In pri gradnji Kiselsteina se je na občino spravila banka, 300 000 lahko stane šlamastika. In ne pozabimo, kako je bilo plačanih za knjižnico še 1 500 000 evrov, ko je na oblast prišel Mohor. Prejšnji župan o poravnavi za 600 jurjev in plačilu za knjižnico dodatnih 1,5 milijona slišati ni hotel.

To je denar, ki je odšel iz naših žepov izključno in samo zato, ker je oblast tako hotela ali, ker je župan tako odločil in se zmotil in smo napako plačali mi ali pa jo še bomo. Recimo, da je "izginilo" vsaj dva do tri milijone evrov. V občini kjer ni denarja za prenovo tribune kjer spodaj letajo podgane, je grajena tako, da lahko pod sabo pokoplje vse na njej in pod njo, če popustijo stebri ipd. Županu in njegovim je to malo mar, ker pač denarja ni.

Tribuna v športnem centru je simbol ravnanja kranjske oblasti, koalicije Mohorja Bogataja. Denar je za komunalo kjer so se zaposlili trije mestni svetniki (SD,SDS) in kjer se vrtijo milijoni. Podpiramo, ni kaj. Če ne bi pred gradnjo in ob njej dojeli, da bi s pametnim in poštenim delom Kranj lahko imel tudi tribuno in še kaj zraven. Tako pa za ljudi vedno zmanjka. In zdaj bo župan, ki je molčal ob sloviti "mesni aferi" zopet vladal z "mesnim svetnikom"?! Isto vse? Mi, Kranjčani in Kranjčanke, ki ne živimo v vasi Selo pa bomo zardevali ob postaji, tržnic, tribuni?!