Kaj odgovarja MO Kranj in zanjo še vedno Mohor Bogataj? Da je vse v redu, če oddajajo dela podjetju brez referenc, brez zaposlenih, s poštnim nabiralnikom! Taki so odgovori v zvezi z Ješetovim Ges kl in Lombarjevim Akvarelom! Zaradi tega odgovora, da je bilo vse po predpisih, morajo na zagovor vsi, ki so pod županom Mohorjem Bogatajem dopuščali, da se vse dogaja - po predpisih. Ki so "rihtali" javna naročila, razpise in rezultate za taka podjetja. Vsi ti zaščitniki predpisov imajo imena - od direktorja (že bivšega) mestne uprave do vseh, ki so tako bleščeče skrbeli za zakonite posle! Kajti ozek krog s politiko in biznisom prepredenih Mohorjevih podpornikov je užival neverjetne koristi. Njihovi posli po krajevnih skupnostih so torej zakoniti in pravilni, ker je delala žlahta, denar pa se je ustavil na naslovih na Babnem vrtu ali na Jami ali...?

Nam pravijo, da ni denarja. Seveda ga ni. Za nas ga ni. Za tribuno v športnem centru ga ni, ker ga je treba zagotoviti za podjetje s Ceste talcev, ki je - glej čudež - del verige podpornikov skoraj bivšega župana. In tu se začenjajo zgodbe o vseh podjetnikih, ki so služili in služijo na debelo tam, kjer denarja ni. V MO Kranj za časa koalicije SDS+SZNKS+SLS+....Mohor Bogataj. Hočemo kranjsko prevetritev poslov, ki so jih nam prikazali kot zakonite, a pozabili na moralo. Osnovno moralo. Napajalnik ozkega kroga ljudi je treba prečistiti do konca. In pri tem pričakujemo delež Boštjana Trilarja in nove oblasti. Bivši policist in direktor uprave se je skril med uradnike, z odgovornostjo na plan! Bivši župan bo odšel domov ali pa na Selo pri Žirovnici - z odgovornostjo na plan. Ne bomo več plačevali odvetnikov po tisoče evrov, ne bomo več plačevali izgubljenih dimnikarskih pravd, še manj slamnatih gradbincev.

Trma je dosledno opozarjala na početje oblasti, ki odhaja. Med njimi so nadpoštenjaki tipa Branko Grims in Stane Boštjančič, nekdanji državni tožilec. Pravnik. In taki niso niti enkrat samkrat rekli "ne" početju, ki je razgaljeno do obisti. Le zakaj ne? Zaradi koristi, nevednosti ali priklopa na napajališče?

Hočemo KPK zdaj. Pravo KPK: kranjsko protikorupcijsko kampanjo!