Iz naših žepov je šlo za razvojno agencijo na cesti Staneta Žagarja neposredno preko 3 milijone. In zdaj od tam prihajajo anonimke s "kurbarijo" kot glavno vsebino!? To počnejo ljudje, ki so zadolženi za evropsko črpanje evropskih sredstev na evropskih razpisih. In kot prvi je odletel direktor, ki je bil leta zaščiten kot kočevski medved - ščitil ga je nadzorni odbor. Predsednico tega odbora (še) niso mogli zamenjati brez skupščine lastnikov, so jo pa odstavili kot podpredsednico kranjske obrtno-podjetniške zbornice. In nekje vmes so dopisi kdo s kom deli posteljo. Tragično in žalostno.

Ste kdaj pomislili, kakšen je nadzor nad vašim evrom? Vi ga prispevate razvojni agenciji kjer se lepo namnoži 20 ljudi. Ki naenkrat (ni več evropskih razpisov) ostanejo brez dela. In terjajo od vas, da jim date še evro, dva...Vmes pa tisti podjetniki, ki so na trgu delajo za našo občino projekte, ki bi jih lahko tudi nesojeni "razvojniki" kjer je ženska sila v pretresljivi večini...Torej: mi drugim plačujemo tisto, kar nekaj šteje na trgu - naše razvojnice pa (si) pišejo anonimke o tem, katera je katerega desca povaljala!?

Se spomnite, da smo dvajset jurjev plačali bivšemu policistu, ki je sicer doma poleg začasnega bivališča našega bivšega župana in nekdanji poklicni znanec že bivšega direktorja uprave, ki je sedel v nadzornem odboru omenjene razvojne agencije? Ja, ni imel službe pa so na pomoč priskočili v Kranju. Ko je svoje izdelke poslal naprej, je strokovnjakinja za take posle najprej morala popraviti napake. Ker zmazka ni hotela oddati s svojim, strokovnim gradivom. Pa je šlo za nekaj deset jurjev, ki smo jih vtaknili v žep prijatelja od prijatelja....Isti direktor uprave pa je lepo sedel in vlekel nadzorniške evrčke ter na koncu začel delati red na Cesti Staneta Žagarja!?

To je naš Kranj. Kjer ni denarja. Oziroma vedno je. Za ta prave in s ta pravimi, ki si potem očitajo "kurbarijo"! Ne, kurbarija (čisto ta prava) je tole vse skupaj....