Danes naj bi Kranj doživel sejo po želji in volji 15 svetnikov. Odločanje pa bo ob dejstvu, da ne bo na seji 17 svetnikov, farsa. Kot je farsa vse ostalo okoli nove koalicije in obupnega boja župana Mohštjana, da bi rešil svoj ugled politika. O županskem ugledu bomo sodili po štirih letih, političnega je zapravil v štirih mesecih. Tisti, ki z njim zdaj trobijo v en rog, imajo 630 000 razlogov, da danes pridejo na sejo. Ker se je med tem vodovod za toliko podražil. Tisti vodovod, ki ga gradi Branko Žiberna in njegovo podjetje. Ki skupaj s Čehi gradijo tudi čistilno napravo kjer manjka 3 000 000 pozabljenih evrov za nujna dela. Skupaj torej celotna zgodba stane že slabih 4 000 000 več. In še ni konca s kanalizacijo - koliko bo tam Jure Krč terjal dodatkov za nujna dela?

Tako kot se je Mohor lotil največje naložbe, jo Boštjan nadaljuje. Mohštjan pa nam izstavlja račune za dodatke, nujna dela in vse kar gre zraven. Kdo je odgovoren za vse to? Nekdanji politični podžupan Bojan Homan, politični vodja projektov? Nekdanji vodja projektne pisarne Brane Šimenc, zdaj uradnik na občini? Nekdanji vodja uprave Mitja Herak, zdaj uradnik na občini. Nekdanji župan Mohor Bogataj, zdaj nasmejani upokojenec? Sedanja posadka Mohštjana modro molči, seštevek dodatnih evrov pa se vrtoglavo viša in preti proračunu=plačam za zaposlene na občini in zavodih, prispevkom za šport, kulturo, socialo...Zaradi Gorkega štiri leta sploh ni upati na kak naložbeni zagon v Kranju, to nam je jasno. Toda nujni dodatki pri tem niso bili upoštevani.

Današnja seja je bila sklicana po krivdi župana, ker je majsko sejo združil z junijsko. Rebalans proračuna bo hudičevo zanimiv dokument, ker bo vse te grehe (in mnoge druge) treba všteti. Kajti dimnikar čaka na svoj iztoženi milijon in tako dalje. Mohštjan kot župan javnost obvešča, če gre odtočit kot se temu reče, o 630 000 evrov pa nič? Molči in čaka na to, da svetniki s ploskanjem potrdijo, da je Kranj že ob ŠTIRI MILIJONE=ENAKO NOVA TRIBUNA V ŠPORTNEM CENTRU. ZANJO NI DENARJA IN GA NE BO.

Briga nas za politične zdrahe in igrice, za denar pač ne: je naš in zapravljate našega!