Trma vam s ponosom sporoča, da se je začela gradnja večnamenskega gradbenega, oprostite, vadbenega centra alias nove tribune. Pa saj je bil tam nasmejani župan, kamere, fotografi, bili so govori, na Slovenskem trgu pa bo veselica v čast prvi lopati, kajne? Nič od tega. Četica garačev za lepši lik in delo Mohštjana molči. Pa taka gradnja: okoli 5,6,7 milijonov vredna! Začeli smo, bomo tudi dokončali? Bomo. Samo: kdaj? Mirko Tavčar /župan v senci, mu pravijo zaradi vse večje moči/ je še lani vil roke nad mestno prazno blagajno - zdaj pa nova naložba, tako težko pričakovana?Molk, ki ga (jo) pozna vsa Slovenija= Miša Molk. Slavna, odmevna, znana.

Molk v Kranju? Boštjan Molk. Naš župan je v silni vnemi "pozabil" povedati, da je začel največjo gradnjo in projekt svojega mandata. Jasno, pomoč bo: SMC in SD v Ljubljani komaj čakata na to, da pride Mohštjan povedat, kako jih je v Kranju nagnal iz koalicije, v Ljubljani pa naj mu dajo denar za projekt, ki je potreben, nujen, pričakovan in še kaj!

Če eni stranki v neformalni koaliciji zgradiš kolesarsko stezo, dvignejo roke - to je dejstvo. Ampak: milijonski projekt, ki se je začel v teh dneh, nima še nobenega pokritja v proračunih, celo javnih nastopih Mohštjana, ki tako rad pove, kaj vse so že naredili. Kako je mogoče, da molk vlada ob tej velikanski naložbi, ki je za zdaj - trik. Potemkinova vas. Fatamorgana. A si želimo, da bi bil 1.12. 2015 zgodovinski, ker smo prvi in edini objavili začetek gradnje. Ki je klasičen trik za upravno enoto in inšpektorje: podrli so dve smreki,. postavili ograjo in gradijo....

Kronika kranjskih norosti je dobila novo poglavje. Ob tem se spomnimo trenutne politične situacije v našem mestu kjer nam vlada ad hoc župan z ad hoc koalicijo. Pa naj bo še ad hoc projekt, ki se je začel, a razen Trme o njem ne poroča nihče...Miša Molk je bolj odmevna, kajne?