Srečno in zdravo 2016! Ja: če si srečen, si tudi zdrav in če si zdrav, si srečen!? Taki smo: še voščila dobrih namenov razčlenimo in se vprašamo "kaj je zadaj"! No, trmasto smo zakorakali v peto leto spletnika, pripravljamo se na šolo kot mali otroci: treba bo narediti korak naprej. Tega želimo vsem vam in vam obenem za te dni ponujamo še jagodni izbor leta 2015, ki je nepreklicno za nami in po nekaj urah bomo upe in želje in načrte in sklepe začeli uresničevati.

Kokikokrat ste sklenili: po Novem letu kilograme dol! Pa več gibanja! Pa nič več alkohola in ....! Kolikokrat ste si rekli, da boste zmogli več prijaznosti, več dobre volje ali pa več - trme za nove dosežke. Mi trdimo enako: trmasti bomo. Včasih v napačno smer, včasih pa v pravo - tako pa je naše običajno trmarjenje v življenju vsakega posameznika.

Še naprej bomo imeli radi Kranj in vse, ki smo tu doma. In kukali bomo tudi po Gorenjski in Sloveniji in si morda omislili še kaj novega, udarnega za 2016. Pri tem si ne lastimo ne pravice do resnice, ne vzvišene vloge razsodnika pri pčemerkoli in komurkoli. Smo preprosto tu, vzameš ali pa ne - klikneš ali pa ne. Pet milijonov klikov in všečki in... so pokazatelji, da smo prijatelji.

Torej: vse dobro v 2016 !