Županmaligan pred sredo,10.2.2016: neprestana samohvala, neprestano bombardiranje z lastno promocijo in - jeza na Zlatem polju (postaja), jeza v Stražišču (telovadnica), jeza na Kokrici (komunala) in jeza tistih, ki so verjeli, da bomo dobili tržnico, očistili cono Laze ipd. Zapravljivost v slogu: ni za vrtce, je pa za nove stole v sejni dvorani!

Županmaligan po sredi: nimam kaj izjavljati, naj bodo končani postopki. Nič opravičila, še manj obžalovanja, kaj šele kesanja - v njegovem slogu si je mislil, da ga bo rešil molk. Ko je vrag vzel šalo, druga plošča: kesanje in obžalovanje, samoprijava na častno razsodišče ipd. itd. Malo pozno, a iz srca?!

Potem pa še poker: saj jaz bi odšel, a me svetniki prepričujejo, da ostanem. Zdaj jih je iz koalicije namesto 17 še 10 (največ). Poker je bil blef, to pa se v tej igri plača. Plačilo šele pride. Politični poker je dovoljena, znana in uporabljena taktika, a Županmaligan ni upošteval, da vendarle tudi kranjska politika in javnost ne bosta vsega dol požrla kot do zdaj. Mi smo plačali Mohorjevih grehov za dva milijona in več (poračun še pride), on pa se nam smeje izpod Stola. Se nam bo smejal še kdo izpod Šmarjetne?

Degradacija drugačnosti, poštenosti, pravih vrednot ipd. po Trilarjevo je popolna. Ko smo pričakovali vsaj na koncu dokaz, da stranka Več za Kranj in njen predsednik in župan tudi zase imata enaka merila kot so jih lajnali navadni raji, smo dobili poker.

Bleferji pri pokru lahko zmagajo. Če jih pa dobijo, so ob vse.

Kranj nima več župana, blefiranja pa kolikor hočeš.