V naši anketi je dopoldne glasovalo okoli 150 ljudi. Z vsakega naslova sprejmemo en glas, da ni manipulacij. Naš namen ni nobeno urejanje politične oblasti, še manj zagovarjanje ali menjava župana. To lahko stori samo on sam. Priložnost je že nekajkrat zapravil, ker ni znal izpostaviti svoje odgovornosti kot temelja politične kredibilnosti.

Zato lahko svojo odgovornost izpostavite tudi vi in podprete ali za odklonite Boštjana Trilarja kot župana. Lahko ste neprizadeti kar je dejansko najslabše. Če bomo v Kranju prvi v Sloveniji dejansko rekli, da politik mora biti odgovoren mnogo bolj kot "navaden občan", bo to dobro.

Krotovičenje našega Županamaligana nas je v medijskem prostoru postavilo v sam vrh. Poskus jahanja na valu protimigrantskega razpoloženja pa je ponovno potrdil, da bi za ohranitev svojega stolčka naredil vse tisti človek, ki je javnosti nekajkrat nasmejan govoril, kako uspešen direktor je bil. Torej ga komaj čaka tržni kapitalizem, da se ponovno izkaže ali pa je le lepše biti na plači, ki jo zagotavljamo davkoplačevalci?

Za Kranj je tragično, da se kdo spravi v položaj, ko mora jesti .... Nič drugače se ne da opisati sramote, da našemu poštenemu županu bere levite prejšnji župan, ki ga je Mohštjan javno xkrat označil kot pojem slabega vodenja, nezakonitosti idp. na škodo davkoplačevalcev. Še hujša sramota je, da je tako hitro pristal na častnem razsodišču, ki ga je ustanovil in utemeljil sam in je podlaga njegove oblasti.

Veseli bomo, če imate o vsem tem svoje mnenje in sodelujete z njim v naši anketi. Z eno samo željo: da nam take na spletniku nikoli ne bi bilo več treba zagnati. Ker anketa že brez rezultatov pove več kot dovolj.

Kranj je 12 dni brez župana. Ima le obupanega borca za lastne privilegije.