Pomislite: če boste želeli k Trilarju na občino, boste morda po novem plačali 1 euro. Brezplačno enourno parkiranje je lahko preteklost, če bo Več za Kranj pokazal, kako malo jim je za Kranjčane in Kranjčanke, ki pridejo na urade urejat zadeve! Kajti: če take spremembe rešujejo proračun in izgube, potem številke na mizo: zakaj so izgube, kje so izgube, kdo jih povzroča...

Kajti Trilar se zapleta sam: na javni novinarski konferenci je izjavil, da izgub pri tej dejavnosti ni in se komaj pokriva = novo gradivo za svetnike pa nakazuje ravno nasprotno. In logično je, da svetniki nikdar ne potrdijo takega skrpucala najboljše občinske uprave Boštjana Trilarja. Kje so številke kot podlaga za spremembo uredbe, ki Kranjčanke in Kranjčane udari po žepih? Predlagamo tudi konkretne prihranke pri proračunu: manj požrtij po gostilnah za naš denar, manj izrednih sej zaradi županobčanove pijanosti ipd.

Parkiranje je ena od stalnic kranjskih oblasti. Nikoli nis(m)o vsi zadovoljni, drži. A uredba o spremembah Boštjana Trilarja je ena najbolj za lase privlečenih zadev, ker - na primer - svetnikom ne pojasni, kako plačuje Trilarjeva oblast preko Komunale posle podjetjem, povezanim z bivšim in žal umrlim mestnim svetnikom?

Zapleti z nadaljevanjem končane seje so s prometno uredbo vred vredni toliko kot ura parkiranja pri občinski stavbi: 1 euro ali manj. Kajti so posledica februarske nesreče, konca koalicije in verodostojnosti župana, ki nam predlaga nekaj, kar ni podkrepljeno niti z enim podatkom. Mu vi verjamete o izgubah pri parkiranju brez enega podatka? Mi mu ne.

Dobili smo tudi razlago, zakaj mu je za voznike vseeno. Ker bo hodil peš nekaj časa....