Športniki na Kokrici se podžupanu niso uklonili. Za zdaj, ker ni še vsega konec. Je pa konec sprenevedanja: projekt pokazati vsem, ki ga bomo plačevali. Ker športni park pomeni javni denar in tuj denar, ki ne pride na občino ampak preko kluba Lisjaki. Kar pomeni, da nanj in z njim vpliva in razpolaga klub, proračun pa dodaja za celoto..scenrij, ki seveda predvideva podžupana, ki je kot bejzbolist kandidaturo sprejel, kot podžupan pa rihta dokumente ipd. Scenarij, da te kap.

S parkirnino je podobno: najprej je z njo po volji bivšega župana posloval žal pokojni mestni svetnik. Pa je zasmrdelo po korupciji in so vse lepo prenesli na Komunalo, zdaj pa občina poslovanje zopet preko odredbe kaže kot neuspešno in mi naj to plačamo. Res je, da nas v Kranju malo plačuje parkirnino, a za mestni prevoz damo iz proračuna 1 000 000 tujemu podjetju, tu pa je problem 17 000 evrov izgube??? Odredba o parkiranju ne rešuje nič, zato pa kaže na še en nerešen problem občine in Komunale kar je v tem primeru eno in isto: sistem ne deluje, naj plačajo občani....Da pridejo do Trilarja bo treba plačati?

Kateri projekt je rešil Trilar do zdaj? Tržnico? Postajo? Industrijsko cono? Mestno jedro? Kako le, če pa vse dni šterje glasove tistih, ki mu še verjamejo. Se pač ukvarja sam s sabo, ne z vsebino. Kajti problem oblasti Več za Kranj bo trajal očitno do 2018 in Kranj bo stopical na mestu.

Uzurpacija oblasti, ki je hotela biti drugačna, ima odziv na Kokrici in na parkiiščih in povsod tam kjer nam oblast ne ponudi podatkov. Zato jih priskrbi Trma in pošteno jim grermo na živce. Ker scenarijev na plečih občanov ne sprejmemo kar tako...