V zadnjem času doživljamo tisto, kar si zaslužimo: odziv. Obveščajo nas naši "trmatorji" dobesedno vsak dan. Na Kokrici je že prava javka, ljudje želijo objave na Trmi, ker se drugi zanje ne zmenijo. In potem obvestilo o radarju na postaji in o odlagališču ipd. Priznamo: to je moč Trme. Vaša trma je tista, ki nam omogoča 6 000 000 klikov in nas uvršča med medije, ki jih za zajtrk prebira občinska elita in seveda tudi Kranjčanke in Kranjčani!

Zmoremo še več: na naš naslov prihaja zanimiva pošta, ljudje opozarjajo dobesedno na vse, kar jih moti. Želimo si tudi spodbudnih sporočil in obvestil o tem, da je kje kaj dobrega. Kranj ima kaj pokazati in na kaj in koga biti ponosen. Pisatelj Jasmin iz Žabnice je vsekakor primer, kako imamo med sabo čudovite ljudi, kajne?

Zato predlagamo, da nas obveščate, da nam pišete in predlagate teme, ki si zaslužijo Trmino pozornost! Kranjski spletnik je nesporno zmagovalec medijske scene vsaj po eni lastnosti: neprestano raste branost in odzivnost!

Trma je lahko še boljša in močnejša. Že zdaj smo krog sodelavcev razširili, vaša sporočila pa so posebej dragocena. Trma je tako močna kot je močna vaša trma!