Takole zgleda osnutek predstavitve bodočega predsednika Triglava:

Sem navijač, ki je bil na več tekmah Triglava kot sedanji predsednik kluba. Sem podporni član kluba, ki vedno plača svojo vstopnico. Zanjo sem se moral boriti s sedanim predsednikom kluba, ki mi je skušal preprečiti, da bi bil član Triglava. Šele država ga je prisilila v to in to je bila prva sramota predsednika, ki je moj klub uspel spraviti iz prve lige.

Sem tudi človek, ki težko prenaša, da ga ima kdo za norca. Zato sem ugotovil, da predsednik sklepa pogodbe v katerih je sodelovanje tako, da nekdo zato, ker da posojilo kluba, potem še dodatno lahko zasluži s prihodki kluba. Prav tako sem ugotovil, da predsednik kluba ni sklical skupščine, postopek kandidature pa že poteka in v zvezi s tem sem našel obrazec na spletni strani kluba - dobro je skrit, a ni neviden. S tem je predsednik na skrivaj želel predriblati vse kandidate za predsednika, upravni odbor in tako dalje.

Sem Triglavan in pozivam vse, ki jim Triglav kaj pomeni, da se oglasijo Trmi in kandidirajo in končno naredijo konec manipulacijam. Ne gre za nič drugega kot preprosto ugotovitev, da neuspešni predsednik želi še naprej držati roko nad - blagajno. Oziroma: svojo funkcijo in funkcije najožjih sodelavcev ščiti na vse načina in z vsemi triki.

Sem tudi človek, ki se ga ne da odpraviti kar tako: ugotovil sem resne kršitve aktov kluba in bom za zaščito pravic storil vse, da tisti, ki skušajo na tak način vladati, dobijo svoje. Ne bo prvič. In pri tem bom z veseljem pozdravil kandidaturo vseh in vsakogar, ki enako mislijo.

Bodoči predsednik Triglava

ps

Triglav bo pod mojim vodstvom imel koncept, urejene odnose in - uspeh.