Beti jenko si je vzela pravico do molka. Potem, ko je vse obvestila o odstopu iz osebnih razlogov, je to možno. Če pogledate spletno stran Več za Kranj (ne fbook), boste zadnjo novico o početju vodilne politične stranke v Kranju našli iz - aprila. Trilar je na dopustu in tudi za elektronsko pošto težko dosegljiv. Krona vsega je kontaktna telefonska številka, ki je "mrtva" in seveda nihče ne pokliče nazaj....

To je zunanjost stranke Več za Kranj kjer je odstopila ustanoviteljica. Ne želi povedati, ali v stranki sploh še ostaja - tudi prav. Ko je odšla iz mestnega sveta, je pokazala svoj odnos do tostega kar je prej zagovarjala in za kar smo jo izvolili: dost ma usega, bi rekli. Tudi politikom seveda kdaj prekipi in zakaj ne bil spoštovali človeške odločitve? Zato, ker so nas zavajali, da bo drugače: da bodo delovali transparentno, moderno, odgovorno. Po Trilarjevem polomu je bilo seveda vsem jasno, da bo do konca mandata treba je paziti na to, kdo bo stal pri blagajni in kdo bo kaj dobil. O vsem ostalem pa: malo morgen!

Vodili in razvijali Kranj naj bi torej ljudje, ki niso sposobni žal niti osnovne politične kulture. Eden ne odstopi čeprav je sam odredil pogoje po keterih bi moral odleteti zdavnaj. Druga pa odstopi, a to ne pojasni nikomur od tistih, ki so ji namenili glas. Spoštovanje Kranja, Kranjčank, Kranjčanov? Ne, le še eno od poglavij kranjske zgodovine neuspešnih politikov in politike. Če pomislimo, da je v SD želela ali vsaj nakazala željo po vstopu še Alenka Bratušek, potem ujm še ni konec.

Kranj=Slovenija: pridejo novi in ponovijo stare napake. In razočarajo ljudi. Kranj pa stoji. Dobesedno in že leta. Tisti, ki naj bi ga pognal, je klavrno zakockal svoj in naš razvoj. Vse ostalo je le še agonija. In Trma bo v kratkem ponudila še eno od res klavrnih zgodb. Ne zato, ker bi radi vse kazali negativno, ampak ker tako je.