Ni uspelo. Prej ali slej se stvari zgodijo, postavijo na svoje mesto. Trma bo v mesecu dni polno živela, verjetno še prej. To je novica o tem, da ubijanje trme ni uspelo. Trmator je v formi, trmatorji tudi, trma je tukaj in Kranj dobiva osrednji in edini pravi spletni medij.

Kakšna bo Trma 2019 in naprej? Najprej: vse o Kranju in Kranjčankah in Kranjčanih. Torej: nič novega? Nasprotno: ogromno novega.

Bomo zlizani z oblastjo, županom, politiko? Seveda: če bodo počeli kaj dobrega, bomo to zabeležili. In vse ostalo tudi, jasno. Neodvisnega medija na tem svetu ni, a Trma je do zdaj pokazala moč. Zdaj bo tudi tisto, kar ji je manjkalo: informacije o vsem, vedno, stalno.

Ne bomo več obljubljali, že delamo. In pri tem se ne bomo ustavili: iščemo sodelavce, ki bi sodelovali in ustvarjali. Iščemo nove priložnosti. Kranj živi in bo živel svoje življenje. Mesto ima prihodnost, Trma tudi.

Najbolj informativen medij seveda ne bo vsem všeč. Prav. Ne bomo žaljivi pač pa zajedljivi. Ne bomo blatili, a bomo opozarjali. Nismo "rumeni" ampak vseh barv.

Trma 2019? Preživela. Pa še kako.

Vaš TRMATOR