Maske padajo: Boštjan Trilar se je podpisal pod pogodbo, ki je nikdar ne bi smel podpisati. Vrednost je preko 3 milijone evrov in zadeva naše zelene površine. A bomo zeleni od jeze očitno davkoplačevalci, ker je na dlani, da gre za nezakonitosti, ki jih je odkrila država in zdaj bo seveda pogodbo treba prekiniti.

Se spomnite dimnikarja, ki nas je po zaslugi župana Mohorja Bogataja stal preko 2 milijona, ker je pač Bogataj deloval nezakonito. Nič se mu ni zgodilo, a je naslednik Trilar napovedal jasno revizijo poslov, ki so smrdeli do neba. Storil ni nič, škodo smo plačali mi.

Etični kodeks Boštjana Trilarja je bil sveto pismo poštenja njega in njegove stranke in kranjske politike. Z njim si je obrisal ... ob prometni nesreči v pijanem stanju. Moralna škoda za Kranj je bila grozljiva: župan nas je uvrstil z incidentom na naslovnice....in nikdar odstopil.

Zdaj nanj kaže s prstom država: ravnal naj bi nezakonito oziroma podpisal tako pogodbo. Škoda bi bila v tem pogledu moralna in - materialna. In številke so take, da te kap. Na seji v sredo pa je novemu županu in vsem pridigal o nezakonitosti, nato je priletela res prava bomba iz Ljubljane, poslala jo je država. Ne gre za kak kranjski politični ravs, gre za resno delo resnih državnih organov.

Nihče ni kriv, dokler mu krivda ni dokazana. Toda: komaj čakamo pojasnilo bivšega župana in zdaj svetnika, zakaj je podpisal pogodbo s Floro Sport kljub očitnim razlogom, da je nikdar ne bi. In nikar, da bi škodo spet morali plačati mi, iz naših žepov!