Triglav je ponos Kranja (podpisan Beno Fekonja, predsednik). Triglav si zasluži....in tako dalje. Ob njem pa še športni direktor z vedno novimi "okrepitvami" (made by Čačak, Srbija ipd.), vedno novimi kadrovskimi rešitvami. Za krmilom sta skupaj že 8 (osem) let v takih in drugačnih vlogah. Napredek? Premik na bolje? Razvoj? Puščamo odprto.

Stan in Olio sta nekdaj nasmejala vsakogar. Mi se ne smejemo ampak prosimo: dovolj komedije, dovolj vladavine neznanja in nesposobnosti. Da smo žleht? Da kritiziramo preveč? Da se delamo norca? Da imamo svoje interese? Da hočemo menjavati njih s svojimi, našimi?

Ni res.

Res je, da je komedija žalostna do solz. Res je, da Triglav ne stopica na mestu ampak nazaduje. Res je, da si Kranj zasluži več. Res je, da se nekateri držijo funkcije, ker se držijo tudi klubske blagajne. In ve se, kdo je tisti, ki zasluži ohoho za to, kar nam ponuja Triglav. Prav: klub ima upravni odbor, legalno in legitimno vodstvo. Nočemo posegati v to, ampak smo kot navijači dobesedno šokirani, da eden in isti z leta v leto dokazuje, da za vodenje ni sposoben. Da ne zmore premika naprej. Da je enostavno v klubu "počistil" vse nasprotnike in namestil kimavčke, ki ga držijo na oblasti.

Predlagam, da Triglavu pomagamo. Sam bom (če je komu to treba) šel na vrh Triglava, da ne bo kdo pomislil, da je moj interes drugačen. Na Trmo prisežem, da ne bom imel ne funkcije, nič. Bom pa vedno in povsod za Triglav naredil kaj, da se ta agonija konča. Kajti na igrišču in ob njem ni laži: vse pride na dan, vse je jasno. Ja, res je: nič ni izgubljenega. A danes sem bil v Ljubljani, kot Triglavan in navijač. In me je bilo sram ob komediji kjer ti gre na jok.