Za Kranj, Za razvoj Kranja, Več za Kranj....in tako dalje do onemoglosti. Politika ima polna usta Kranja. Kranj ima poln ..... politike!? Trma je drugačna: mi nič ne vpijemo, kako delamo za Kranj - delamo pač zase in za vas. Kaj delamo zase? Sloves. Tak in drugačen. Eni bi nas utopili v žlici vode, za druge smo edini vir novic ali vsaj glavni. Eni nas skušajo uničiti, drugi pa nas berejo.

Za to gre. Trma je v nekaj dneh opozorila na dva problema, ki žulita Kranjčanke in Kranjčane.

TEŽAVI JE TRMA REŠILA V NEKAJ DNEH.

Opala: nismo jih fizično rešili mi. A scenarij je bil enak: opozorili ste nas, mi smo objavili, odgovorni ali kdorkoli pa je ukrepal. Ker očitno berejo Trmo na občini, v Komunali, pri redarjih in ... povsod. Pa ne, da bi si lastili "božje lastnosti": smo pa dokazali, kako močni in vplivni smo in kako delamo in za koga.

Mi nimamo velikih gesel in ne delamo si utvar, da je za nas 91% ljudi. To so pač zlorabe ali neumnosti dnevne politike. Mi gremo kar k problemu in ga skušamo rešiti. In ko nam to uspe, smo ponosni. Nase in na ljudi, ki nam zaupajo. Hvala tistim, ki so odstranili razbit avto s parkirišča v Ćirčah in hvala tistim, ki so pokosili v Stražišču.

Bralca G. in B. sta bralca Trme. Ko sta opozorila na problem, ki do tedaj ni bil rešen, a ju je motil, sta bila uspešna,mi pa tudi. In zato pozivamo vse, da ravnajo enako, da vidimo, če zmoremo še kaj.

VOLITE TRMO TAKO, DA JO BERETE!!! IN UPORABLJATE!!!