24. april 2019  
Trma: 7 000 000
Trmatorji:vse več nas je
Trmast: bodi tudi ti!
Vreme
Mestni svet terja odstop. Župan Trilar vlada naprej. Zaupanja nima že dni: 1155
Po 7.000.000 klikih Trma potrebuje prenovo vseh vrst in oblik in vsebin.
Trmarili bomo naprej še boljši, obsežnejši, zanimivejši!
Trma Kranj drma!
Rubrika Kranjski čvek, 23.04.2019
ZAžGIMO GA NA GRMADI!
Preroška napoved iz leta 2016
Preberite prispevek izpred treh let. Preberite napoved, ki je bila napisana na Trmi. Pomislite, kaj se je med tem zgodilo in kakšno oblast smo dobili. Če bo dobra ali slaba, bo pokazal čas in dejanja, ki jih bodo storili odgovorni. NEKAJ JE GOTOVO: TRMA JE PRED 3 LETI VEDELA, KDO BO KANDIDIRAL ZA ŽUPANA KRANJA IN JE NAPOVEDALA ZMAGO. TRMA JE PRED LETI /S/POZNALA SEDANJEGA ŽUPANA KOT KANDIDATA.Se nam je posrečilo? Mogoče. Smo slutili? Možno. Se je vse skupaj potrdilo? Vsekakor. Zato ima Trma moč, ki so se je mnogi bali. Predvsem eden med tistimi, ki so jo brali vsak dan. Zanimivo: napoved na kranjski sceni je bila tako dobra, da bi si skoraj morali lastiti preroške lastnosti. Pa ni posebej dobro. Ker so včasih tiste, ki so videli v čas pred sabo, zažigali. In tudi na Trmo so se že tako spravili. In zato Trma ostaja skromno samo kranjski spletnik.Razvoj, ki ga napovedujemo, bo dokaz, da smo leta 1916 vedeli več. In da danes vemo še več. In da bo branje Trme zopet kranjska navada, ritual in še kaj.psMimogrede: pri Trmi velja, da smo nekoč za enega župana rekli (ko je odšel na smetišče zgodovine), da novi slabši ne more biti. Priznamo: pri tem nismo bili preroški in smo se 4 leta grizli v jezik. Zato ne bomo nikdar napisali nobene napovedi o nobeni oblasti: naj si jo napiše sama, vsak dan sproti.
Rubrika Kranjski čvek, 21.09.2016
MOčAN KANDIDAT ZA žUPANA KRANJA!
Pogovori so stekli!
Trma še vedno dobiva ekskluzivna obvestila, sporočila in namige: KRANJU SE OBETA MOČAN IN UGLEDEN IN SPOSOBEN IN NEOBREMENJEN KANDIDAT ZA ŽUPANA NA PRIHODNJIH VOLITVAH. DA TISTI, KI GA VIDIJO V TEJ VLOGI, NE ČAKAJO - DOKAZUJE DEJSTVO, DA SO SE Z NJIM ŽE SESTALI IN SE BODO V KRATKEM ZOPET. Ne, ni nobena "raca", smo preverili pri kandidatu oziroma človeku, ki je zanesljivo pravi nasprotnik sedanjega Trilarja: po marsičem ga presega oziroma je v Sloveniji zelo znan. In ne, ni profesionalni politik ali kaj podobnega! TRMI JE POTRDIL POGOVORE, SEVEDA PA TO ZA KANDIDATURO NI DOVOLJ....in če dodamo, da imamo še enega med Trmatorji, potem....veselica bo!
 
Rubrika Kranjski čvek, 31.08.2016
MOBING MED POKLICNIMI GASILCI?
Anonimka s potrditvijo
Februarja so bili skupaj za šankom Ledne dvorane župan Trilar, direktor gasilcev Krišelj in občinski uradnik Govekar. Njegova žena je bila do nedavnega tajnica pri direktorju gasilcev, zdaj pa je dobila "nova dela in naloge"!? Pa ne samo to: gasilci so enega od vodilnih (a ni direktor) obtožili nadlegovanja=trpinčenja na delovnem mestu (mobinga), a se je postopek znotraj zavoda končal tako, da so bile zavržene obtožbe. Seveda pa to ne spremeni dejstva, da med gasilci očitno vre in da zamere in odnosi kvarijo zunanjo lepo podobo: gasilci slovijo kot eni najboljših v Sloveniji in njihova požrtvovalnost in učinkovitost in strokovnost slovijo daleč naokoli. Kdo potem vedno znova znotraj rovari in kvari odnose v javnem  zavodu? Nekaj je povsem gotovo: namen župana Trilarja, da svojega podpornika Krišlja umesti v javni zavod, da bo naredil red, se še ni uresničila. Prej nasprotno!
Rubrika Kranjski čvek, 26.08.2016
HEROJ - MOčNO PRETIRANO!
Direktor gasilcev snemal, heroj pa ni!
Tomaž Krišelj je za MO Kranj, Trilarja in njegovega šefa za senzacije Kalabića - heroj. Toda direktor gasilcev je na družabnih omrežjih pojasnil, da je medijem v uniformi dajal izjave naslednji dan, klical jih pa ni. In še: dogodek je res snemal, a gasilci včasih tudi snemajo in dajejo fotografije novinarjem - resda službene in verjetno ne iz zasebnega telefona! Kot trdi šef gasilcev, se njemu zdi oznaka "heroj" močno pretirana. Pač pa ne občinskim uradnikom, ki so ga tako uvrstili med heroje, ker je snemal, kako Peter rešuje človeka iz vode. Nekaj je res močno narobe, če skušamo - kdorkoli in kjerkoli - iz človeške nesreče narediti promocijo zase in...Mimogrede in še enkrat: med kranjskimi gasilci vre....pa ne od vročine...!!!
 
Rubrika Kranjski čvek, 25.08.2016
HEROJ SNEMAL S TELEFONOM REšEVANJE...
POPTV potrdil: posnetek je Krišljev
Zgodba z reševanjem utapljajočega iz Save dobiva novo poglavje: kot nas je opozoril nekdo iz kranjske politike oz mestnega sveta, je na POP TV objavljeno snemanje akcije reševanja!? Kdo je torej snemal Petra Uraniča, ki je v vodi tvegal svoje življenje za drugega? Kajti znano je, da je reševanje utapljajočega lahko nevarno, ker se v stiski lahko oprime reševalca in ....Snemalec akcije reševanja je (po merilih MO Kranj in Boštjana Trilarja) - šef gasilcev Tomaž Krišelj!!! Ki torej ni kot drugi reševalec skočil v vodo, ampak je s telefonom snemal, kako nekdo drug rešuje človeka!? Ki je potem oblekel gasilsko uniformo in se nastavil kameram!? In se danes kot heroj udeležil sprejema pri svojemu prijatelju Trilarju?! Gasilec snema drugega, ki rešuje življenje - on pa potem posnetek ponudi komercialni televiziji!? Je to herojstvo, ki ga je danes podprla mestna oblast ali je le poskus samopromocije? Perverznost, da svoje dobro dejanje tako predstaviš, je za gasilca neverjetna: kot bi snemal požar namesto gasil...In še vprašanje: kaj bi se zgodilo lahko v vodi, če bi ponesrečeni ogrozil reševalca - bi tudi to posnel na bregu "heroj"!?
Rubrika Kranjski čvek, 25.08.2016
HEROJI? MAR RES?
Občutek za samopromocijo v nesreči
Direktor gasilcev in Peter Uranič sta igrala tenis. Po Savi je prineslo utapljajočega, na to ju je opozoril Klemen Balažic, ki je sledil nesrečnemu dogodku po brežini do teniškega igrišča. In potem vidimo, da si je za televizijsko promocijo direktor gasilcev nadel - uniformo. In je naenkrat (po izjavi občine Kranj, zapisal pa že znani g. Kalabić) - heroj. In imamo tri heroje in ne morda dva. Kajti direktor gasilcev je poklical po telefonu gasilce, da pridejo reševat?! Heroj? Oprostite: žaljivo in žalostno do Klemena, ki je ustavil avto, tekel po brežini, zasnoval reševalno akcijo kjer je bil reševalec Peter. Ne odrekamo sodelovanja direktorju gasilcev, a iz nesreče drugih kovati samopromocijo, je grdo. Predvsem zato, ker se je v to vpregel aparat njegovega prijatelja Trilarja in - proglasil 3 (tri) heroje?! In direktor ni skromno stopil vstran, ker je bil njegov delež manj pomemben ob deležev dveh mladih - ampak je oblekel uniformo, mediji so ga slikali in počutil se je - herojsko. Verjamemo, da je imel dober namen in je pomagal. Po svojih močeh. Tako kot bi moral vendarle ob dejanjih dveh mladeničev stopiti vstran. Pa mu na misel ni prišlo. Med tem pa med gasilci vre...kajti direktor je bil manj za "samopromocijo" potem, ko je bilo ugotovljeno, da je popival (in vozil avto) po nesreči Boštjana Trilarja februarja letos. Takrat javnosti okoliščin ni hotel pojasniti, a zanikati jih ni mogel. In tudi takrat so prihiteli reševat gasilci, le da jih ni klical direktor...
 
Rubrika Kranjski čvek, 23.08.2016
SE DELA NORCA IZ NAS?
Trilarjeva izjava leta!
Srbi so se Kranju zahvalili, ker so v našem bazenu kovali zlato. Lepo in pošteno. Pa sej k temu oglasil Trilar in dodal, da "Kranj slovi po svojih športnih objektih!" Noro: manj kot 10 metrov od bazena je gradbišče kjer od novembra Trilar gradi regijski vadbeni center. Pa ni bila zasajena niti ena lopata. Gradi tako kot je gradil Mohor Bogataj ali Damjan Perne - brez denarja, a s figo v žepu. Ker je pred volitvami obljubljal vsemogoče!  Športni center ima več kot pol stoletja staro tribuno, ki se bo prej ali slej podrla sama od sebe. Ali od sramu, kaj politika dela z ljudmi, ki želijo normalne pogoje. Šolarji, športniki, rekreativci...so nategnjeni vsak mandat znova. In mimogrede: županova izjava je smešnica leta, je odkrit posmeh vsem, ki molijo, prosijo, terjajo, zahtevajo, predflagajo novo tribuno, reflektorje ob igrišču in še kaj. Mimogrede: Kranj zato ni dobil organizacije tekem EP v nogometu do 17 let, ker ni storil obljubljenega: premovil športnega objekta! In kdo je vskočil? Lendava....Tega seveda Trilar ne ve. Ali pa noče vedeti.
Rubrika Kranjski čvek, 22.08.2016
SRBSKA ZAHVALA ...IN NAšA STVARNOST!
Olimpijsko zlato za delfine
Hrvatje so v vodi barakude, srbski vaterpolisti so delfini - slednji zdaj olimpijsko zlati. In so se v slavju spomnili tudi Kranja in obveznih priprav v našem bazenu. Lepo. Z občine so to tako poslali vsem. Manjkrat sporočijo, kje je pristal vaterpolo klub: brez denarja, uspehov, naslova in seveda je tako že leta. Vaterpolo je bil v Kranju nekoč tekmovalni šport, ko smo bili s Srbi še uradni bratje v veliko večji državi, zdaj je bleda senca nekdanjega športnega blišča. In tako smo postali le organizatorji priprav za "zaresne" olimpijce, Triglav pa nima denarja za resno ligo. In zveza s sedežem v Kranju? Bivši predsednik s štajerskega konca je opustošil blagajno, kriminalisti imajo posla s poslovanjem....Žal nam srbsha hvala ne prinaša tistega, kar bi sami želeli: športa in uspehov. Na občini so seveda blaženi od srbske olimpijske pohvale, mi pa lahko spustimo solzico za čase bratov Balderman, Malavašičev, Reboljev, Šveglja, Švarca, Mohoriča, Velikanje in ostalih. Pa to je to od vaterpola, bre!
 
 

Rubrika NAšI ROJAKI PO SVETU, 22.08.2016
JEZUS IN SV.DUH
Kranjčanka ponuja rešitve
Kogar povabi Jože Možina na RTV Slovenija v nedeljo zvečer, ni kar tako. Tokrat je spregovorila Meta Tavčar, v Hrastju stanujoča naša poznavalka medosebnih odnosov. Njen mož je mediator Rudi Tavčar, ki je odstopil kot predsednik častnega razsodišča, ker se mu ni več dalo biti Trilarjeva lutka. Meta pa nam je postregla z nekaj napotki, kako črpa energijo, da se razdaja drugim (no, to je seveda pri nasvetih treba plačati, ker je to njen posel): Jezus Kristus. Dan začnem z molitvijo....in Sv. Duh, ki ga z vernimi pari prikličemo skupaj...Trma ne daje napotkov drugim, a z veseljem objavi vsak "recept", kako nam bo bolje in kako se bomo bolje razumeli. Zlobnež bi pripomnil, da pri razpadu častnega razsodišča Rudiju Tavčarju ni pomagal ne eden, ne drugi....Kranjčanka Meta je bila čudovita Jožetova sogovornica, oziroma: sopotnica skozi nedeljski večer. Zdelo se nam je, da del njene sposobnosti pomagati soljudem Jožetu Možini, prekaljenemu tv mačku,vidno koristi...
Rubrika KRANJ+, 25.08.2016
KLEMEN VIDEL IN PETER REšIL...
Utapljajočega rešila iz Save
Klemen Balažic je opazil utapljajočega človeka v Savi, Peter Uranič je pri teniškem igrišču na Zarici skočil v vodo in rešil človeka. Pomagal mu je Klemen, Tomaž Krišelj je poklical svoje podrejene - gasilce. Lepo je živeti z občutkom, da nam ni vseeno za sočloveka. Kranjski plus za humanost....dvema herojema (glej rubriko Kranjski čvek).
Več novic v rubriki NAšI ROJAKI PO SVETU:
V Baški prvoligaško! 16.08.2016
Jablana ni rasla v bregu... 14.08.2016
Igor za Trmo iz Ria 30.07.2016
Več novic v rubriki KRANJ+:
Kranjski mednarodni dogodek 19.08.2016
Tisoči ur dela za 10 lepotcev 09.08.2016
Trma + 28.07.2016

 

(c) 2011 - 2019, Spletnik Trma sodi med dejavnosti Društva Trma, Kranj.
Kr.trma.Si ustvarjajo člani in prijatelji društva.
Sprememba: 24.04.2019, 11:36, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 14 /289, zadetki (25.12.2011): 10453364
             Če želite trmariti tudi vi, se nam javite na naš e-naslov:


TRMA NA KONJU!
Svarun in Sandra
 
Še za pogledat v rubriki:
Zažgimo ga na grmadi! 23.04.2019
Močan kandidat za župana Kranja! 21.09.2016
Mobing med poklicnimi gasilci? 31.08.2016
Heroj - močno pretirano! 26.08.2016
Heroj snemal s telefonom reševanje... 25.08.2016
Heroji? Mar res?  25.08.2016
Se dela norca iz nas? 23.08.2016
Srbska zahvala ...in naša stvarnost! 22.08.2016
Škofjeločani "fouš" za Trmo 19.08.2016
Matjaž bo zamenjal številko! 18.08.2016
Svak ni vsak....na Primskovem 17.08.2016
Kranjske igre - Stevanovićevi boljši ob "občinskih" 15.08.2016
Kako ga je Vehovec "spustil" Stevanoviću 02.08.2016
Umazane igre igrajo se z nama...  02.08.2016
Stena za vse župane.... 28.07.2016
Župan na Kranfestu 23.07.2016
Če mačku na rep stopiš.... 22.07.2016
Bo vse rešil pogovor? 20.07.2016
Bi se vi strinjali ? 17.07.2016
Leži na hodniku in gladovno stavka 16.07.2016
Proti 7 000 000.... 14.07.2016
Zbiranje podpisov na Kokrici? 12.07.2016
Glavne vrednote ni bilo... 08.07.2016
Diktator(čki) s Primskovega 04.07.2016
Kralj Kranja kraljevič Marko 30.06.2016
Sašo Govekar obran do kosti 29.06.2016
Naša, domača, znana... 27.06.2016
Kdo je v Kranju "nekredibilen"!? 23.06.2016
Kdo komu o parkiranju laže? 21.06.2016
Za k penzjončku.... 20.06.2016
Dimnikarjev milijon... ali dva 13.06.2016
Iz kanjona na Triglav 10.06.2016
Bralec Trme: parkirišč je veliko... 09.06.2016
Slavko reže vse po vrsti... 02.06.2016
Milan je za nove čase, odnose in ... 01.06.2016
Triglav v rokah sumljivih ljudi! 25.05.2016
Zarota skovana v Šenčurju!? 23.05.2016
Svetnica Brabara Gunčar krajanom 19.05.2016
Kdo je "globoko grlo" Triglava? 16.05.2016
Triglavu posojilo, njim izkupiček.... 15.05.2016
Lepota po kranjsko.... 14.05.2016
Marjana, iskrene čestitke! 12.05.2016
Nov grb Občine Kranj! 11.05.2016
Občinska uradnica ga je pokazala... 07.05.2016
Hvala, nič več! 06.05.2016
Hvala, nič več! 06.05.2016
Konkurenca pri kresovanju! 30.04.2016
Zdaj pa še kazen! 29.04.2016
Nova postaja: adijooooo! 28.04.2016
Gorenjski oktet proti Nace Vidmar/Kranjsko oktet 27.04.2016
Komu poje Nace? 26.04.2016
Ženske (tudi) vladajo... 21.04.2016
Policist nad svetnico! 18.04.2016
Na Primskovem vre! 14.04.2016
"Šerif s Kokrice" s trdo roko... 12.04.2016
Kolesarsko srce in.... 04.04.2016
Manjkal samo še viski... 30.03.2016
Čestitke Milan, Robert, Stojan.... 29.03.2016
Dujuspikingliš? Ajde, bre... 27.03.2016
Blamaža! 24.03.2016
Povohati ga je pa moral.... 23.03.2016
Pika, lep dopust z očijem in mamico! 22.03.2016
Nekdanji policist "kralj" Kokrice 21.03.2016
Alarm: nekaj je hudo narobe z Boštjanom! 17.03.2016
Kakor vam drago, pravi Drago 16.03.2016
Odstop Janija Černeta veliko pove! 14.03.2016
Andrej Šušteršič odstopil... 11.03.2016
Naš ali pa tudi ne... 10.03.2016
Igor! Prosimo: beri Trmo! 09.03.2016
V soboto shod pri Prešernu... 07.03.2016
V tretje gre Jure... 05.03.2016
Sanda odhaja, Aleksandar prihaja 03.03.2016
Spletnik Trma: 200 000 klikov mesečno 26.02.2016
Branko: Igor = 1:0 24.02.2016
Za ali proti Trilarju 22.02.2016
Mladi begunci v Dijaškem domu!? 20.02.2016
Ekspert izpod Stola 19.02.2016
Tako deluje naša občina... 18.02.2016
Spolzka tla "aktualne teme" 17.02.2016
Problem begunci ali maligani? 17.02.2016
Tututu po cesti, trikrat naokrog.... 16.02.2016
Viski v bifeju pri Ledni dvorani 16.02.2016
Trilarjeva koalicija razpad(l)a! 14.02.2016
Trmini bralci: farsa po kranjsko 13.02.2016
Županja za dva dni.... 11.02.2016
Šok med politiki 11.02.2016
Prosimo: ne kaznujte ju! 10.02.2016
11 000 Nuši Derendi 08.02.2016
Trmator kot pustna šema 05.02.2016
Gimnazijski škandal 03.02.2016
Primite se za gumb! 02.02.2016
Študentka Eva in ostali 01.02.2016
Prijatelja za vedno... 27.01.2016
Skrivnost št. 24 26.01.2016
Trmo posreduj drugim! 26.01.2016
Gostinci in klobasanje... 25.01.2016
Sum korupcije s klobasno reklamo 23.01.2016
Klobasa in strategija 22.01.2016
Najdemo gostilno... 20.01.2016
Iščemo prostor 19.01.2016
Dal kri, šel v lekarno... 18.01.2016
Šef SMC bivši podžupan 18.01.2016
350 000 16.01.2016
Božo ne bo odnehal 14.01.2016
Kim Džong Il in proteus 07.01.2016
Srečko premagal Natalijo 06.01.2016
Plug naroči pri Akvarelu 05.01.2016
Leto 2015 in naše in naši... 02.01.2016
Tehnik=direktor... 29.12.2015
Trma, vse najboljše! 25.12.2015
Nj. veličanstvo Mohštjan I. 23.12.2015
Zmagovalka z Orehka 21.12.2015
Tam kjer dela županova boljša polovica je... 17.12.2015
Nezakonito do direktorske plače? 17.12.2015
Tomažu sanjska služba... 16.12.2015
Politični poker Igorja Velova 14.12.2015
Komu popuščajo živci? 11.12.2015
Idrija kot Sv. Helena 09.12.2015
Strašan Strašanu.... 08.12.2015
Hvala, Drko! 06.12.2015
Žalostno! 04.12.2015
Maja pride decembra? 03.12.2015
Uradnik nadlegoval sodelavke na občini? 01.12.2015
Res grda manipulacija v Stražišču! 28.11.2015
Kranjski zbornik razjezil Franceta.... 27.11.2015
Drago Martinjak in ducat milijonov 25.11.2015
Napad na Šenčur! 24.11.2015
Besede:dejanja 23.11.2015
Stroka zmagala, toda... 16.11.2015
Komu pomaga Rdeči križ? 12.11.2015
Marko ljubi Trmo ... 10.11.2015
Vehovec je le zamudil rok... 05.11.2015
Moj podžupan = davčni dolžnik 05.11.2015
Javno naročilo edinemu ponudniku... 02.11.2015
Rudi Zevnik: Mi nismo pozabili 30.10.2015
Ducat za knjižnico 27.10.2015
Danijela Bida Šprajc spet na občini! 26.10.2015
5 000 000 25.10.2015
Ministrstvo resnice in Trma 23.10.2015
1500 beguncev v vojašnici 23.10.2015
Benčina ni več prvi atlet 13.10.2015
Župan na tekmi! 11.10.2015
Rekordi Trme 05.10.2015
Več za Kranj, več za njih... 01.10.2015
Streli veselja in župan 28.09.2015
Komunalni prokurist? 25.09.2015
Petra se ne bo predala! 24.09.2015
Priljubljenost raste! 21.09.2015
Tišlarska je težka.... 17.09.2015
Bivša svetnica in direktorica ni kršila... 14.09.2015
Ljujbi, ne ljubi...Alenke 07.09.2015
Globus in kurja bedra 02.09.2015
Red zaslug za tenis.... 30.08.2015
Iz Struževega h Kolindi... 25.08.2015
Arvajeva = naj kranjska 19.08.2015
Marko S. in ostali "trmatorji" 13.08.2015
Je župan na fronti? 11.08.2015
Župan na službeni poti.... 09.08.2015
Kranjska kakovost in odličnost 04.08.2015
Kranj se veseli.... 23.07.2015
Branko nad Ani in Zorana 14.07.2015
Če bo okroglo, bo lopata.... 10.07.2015
1 uradnik "obtožen" 09.07.2015
Komisija terja več.... 07.07.2015
Petra Puhar Kejžar "žrtev" politike? 06.07.2015
Knjižnica na rešetu 06.07.2015
Za telo in dušo 04.07.2015
"Na Belgrad!" 01.07.2015
Uradnik "na dopustu".... 30.06.2015
Predsednik se malo laže... 25.06.2015
Adijo Ani in radio... 19.06.2015
Cerarju asa, potem pa ... 17.06.2015
Pohvala na Kokrico 12.06.2015
Sonja ni Jože.... 09.06.2015
Janševi so za radio... 04.06.2015
Z občine k državi!? 04.06.2015
Zoran ovadil, a sam obtožen.... 03.06.2015
Je upihnila luč, je dala fantiču... 28.05.2015
Smo vas volili za obstrukcije? 25.05.2015
Podaril nam je 1,3 milijona! 22.05.2015
Smešnica ali - za zjokat? 20.05.2015
Diverzanti /partizanski film/ 19.05.2015
Mati županja s povišico? 18.05.2015
Ana se ni podpisala.... 13.05.2015
Je mnogo huje? 11.05.2015
Še ena zmaga kodeksa 08.05.2015
Zmagovalci koalicij župana Boštjana 07.05.2015
Pljuni volivcem v obraz! 06.05.2015
Britofljan v finalu! 05.05.2015
Hvala lepa! 24.04.2015
Zakaj je šel "lulat" Branko Grims? 23.04.2015
Sedem let čakanja... 07.04.2015
Kakšno presenečenje! 03.04.2015
Na pomoč! 01.04.2015
Vse najboljše, Alenka! 31.03.2015
Sava in odpadki.... 30.03.2015
Po Gregorjevem.... 26.03.2015
....če bi mojega otroka, bi ga na gobec.... 24.03.2015
Župan(i) v častni krog... 24.03.2015
Koga mara Boštjan Trilar? 22.03.2015
Kranj plus: za Teo in sinka 20.03.2015
Z gnusom! 17.03.2015
Sava nazaj gor teče.... 16.03.2015
Kranj plus: četrtkova večerja 13.03.2015
Za čast in oblast 12.03.2015
Damski "ravs" za stolček BSC 10.03.2015
Tatjana odhaja z občine! 08.03.2015
Trilar že premagal Mohorja 07.03.2015
Jakobova lestev groze 06.03.2015
Hvala za lepe čase, Franek! 05.03.2015
Če ga vidite telovadit... 04.03.2015
Nesojena županja in "področje dela" 03.03.2015
Za vrtce in šole! 02.03.2015
Laze so rešene...milijonarji so tu! 25.02.2015
Nam bo kos? 23.02.2015
Zadnja lastovka? 23.02.2015
Bralec Trme svetniku Zoranu 20.02.2015
Bojanov odličen predlog! 18.02.2015
Mirjana in Bogo = 100 000 evrov 17.02.2015
Prvi gasilec odstopil 12.02.2015
Marko, Janez, Daša, Tanja.... 12.02.2015
Nadzoroval in potoval 12.02.2015
Škandalček odnesel gasilca 11.02.2015
Veliki pok/najava.... 11.02.2015
Kranjčan ob Tini 07.02.2015
Kranj brez vremena 06.02.2015
Eva z Bleda za Kranj? 04.02.2015
Eva z Bleda za Kranj? 04.02.2015
Kodeks?  02.02.2015
Trojka s klobasami.... 30.01.2015
Sekta kranjskega Zokija 28.01.2015
Pospravljanje na Žagarjevi 26.01.2015
Kako smo zapravili pol milijona.... 23.01.2015
Kdor bo "preživel" Pusta..... 21.01.2015
"Golazen" pri Matičku 19.01.2015
Berejo nas v Dominikanski republiki 14.01.2015
Zrno na zrno ....direktorica 08.01.2015
Andreja odstreljena! 07.01.2015
Bog(o) je sestopil ..... 06.01.2015
Bog(o) je sestopil ..... 06.01.2015
Ata Merkurja na zatožni klopi 05.01.2015
Hvala! 30.12.2014
Odrezani od sveta.... 29.12.2014
Kranjski udarec velikemu šovu! 22.12.2014
Pravljice brez Tanje .... 21.12.2014
Lovilka sanj na občini... 19.12.2014
Iskrene čestitke na Trstenik! 18.12.2014
Smetarji, krivi ste za izgubo! 17.12.2014
Potres v Lonu 12.12.2014
Komedijant Rasto se je oglasil.... 11.12.2014
Triglavan je vsaj glasen... 11.12.2014
Biljardnica in še kaj 10.12.2014
Kje si, poslanka Alenka? 09.12.2014
Kje si, poslanka Alenka? 09.12.2014
Alenka "čisti" bolje kot komunala... 04.12.2014
Stresi in užitki! 30.11.2014
Trilar in Grims za mizo... 27.11.2014
Direktorica bo ženska... 27.11.2014
Jakob Klofutar: prostor, projektna pisarna 26.11.2014
Trilarjeve ženske... 25.11.2014
Polom za 45 000 evrov 24.11.2014
Alenka med nami! 21.11.2014
Dva ducata direktorjev! 19.11.2014
Breda Prislan za vzor! 18.11.2014
Kranjska "trojka" 17.11.2014
40. zimsko športni sejem 15.11.2014
Ženske oblekle hlače v politiki! 13.11.2014
Novi mestni svet imamo! 12.11.2014
Policist Mitja, uradnik Mitja 12.11.2014
Mirko, spočij si! 11.11.2014
Laze so rešene! 10.11.2014
Kar so sejali....so poželi! 07.11.2014
Prišel, zmagal, odšel... 06.11.2014
Izjava leta Andreja Šušteršiča 04.11.2014
Na pomoč! 02.11.2014
Stražišče = svetovni fenomen! 24.10.2014
Beg z ladje kapitana M. 21.10.2014
Županja Mojca v zaledju sovraga 20.10.2014
Noč brez čevapčičev 20.10.2014
V KS Trstenik volitve še odprte 17.10.2014
Mestna političarka je vpila: "Nehajte!" 16.10.2014
Podžupanja pri Mohorju 14.10.2014
Sveti Sava s Homanovimi k Turkom 14.10.2014
Alenkina Tanja na Alenkino Brdo? 13.10.2014
Trma odklanja "svinjanje" 11.10.2014
Ana s popotnico 10.10.2014
Hvala, Barbara! 08.10.2014
Gospodinja iz mesne stranke  07.10.2014
Komunalci dobili svoje! 06.10.2014
Zadišalo po ćevapih.... 06.10.2014
Sestanek v županovi pisarni 03.10.2014
....je svinja!  01.10.2014
Mladi za Kranj razpadli!? 30.09.2014
Kranj rabi Barbaro... 29.09.2014
Nova oznaka za Kranj? 27.09.2014
Boksarka na listi 23.09.2014
Sramota "trenstejšna" 22.09.2014
Usoda Evrope na pošti 20.09.2014
In prvi bodo zadnji... 19.09.2014
Kdo je videl (bodočo) županjo? 18.09.2014
Bogataš in/ni revež 17.09.2014
Gostilna brez gostilničarke 15.09.2014
Bleferji v Mohorjevem pokru 12.09.2014
Filip Kocjančič umrl v nesreči 12.09.2014
Vamos a la Playa... 11.09.2014
Klikneš Mohorja, Barbaro ...dobiš Boštjana! 10.09.2014
Ekskluzivno: Andrej Šušteršič Cerarjev župan? 08.09.2014
Še en župan iz Stražišča? 07.09.2014
Alenka nič več Mohorjeva 05.09.2014
Župan ni utišal novinarja! 04.09.2014
Urban za živahen Kranj 03.09.2014
Igor Velov: "Na volitve z listo!" 01.09.2014
Kranj lepši z Barbaro 29.08.2014
Logično: Janez je 1.liga... 18.08.2014
2 500 000 klikov  15.08.2014
Kaj se kuha v SDS? 11.08.2014
Dobrodošel, Beno! 06.08.2014
Ostržku zrasel nos... 31.07.2014
Kaj bo rekla mama? 28.07.2014
Novi ali stari fosili? 25.07.2014
Brionski plenum 23.07.2014
Komisarka....Andreja, Alenka.....? 21.07.2014
Odškodnina naslednja poteza? 15.07.2014
Koga je poljubil Luka? 14.07.2014
Še pomahala ni z roko.... 10.07.2014
Koga ni bilo? 02.07.2014
Dovrtel hoče 1,2 milijona 01.07.2014
Jih poznate? 30.06.2014
Alenka kot Suarez!? 27.06.2014
Kje si bil med vojno? 26.06.2014
Korl v Žalec,Alenka v Kranj! 19.06.2014
Kalimera Kranjčanke in Kranjčani! 18.06.2014
Andreja izrinila Bojana 17.06.2014
Kdo je Miloš iz Kranja? 16.06.2014
Branka zanimajo Slovenci, ne Hrvati... 13.06.2014
Milko in Curla 11.06.2014
Pogrešali smo ga! 09.06.2014
Pometanje po Ljudski univerzi 06.06.2014
Ljubemu predsedniku in mestnemu svetniku... 04.06.2014
Sanje vsake ženske... 03.06.2014
Poštarji so v zadregi! 02.06.2014
Kliči Lojza za mandatarja! 30.05.2014
Mesečni rekord Trme 29.05.2014
Jekleni Kaco, dobrodošel!? 26.05.2014
Natalija Polenec ostaja! 21.05.2014
Na za božji lon, za LON! 21.05.2014
Je kdo videl Lojza? 17.05.2014
Sodnica Vesna in njen zločin 16.05.2014
Ksaver Šinkar "ujel" morilca + policista 15.05.2014
Slovenca učita Hrvate 14.05.2014
Semafor za Natalijo 13.05.2014
Policaja za župana Kranja! 12.05.2014
Lep pozdrav iz Jordanije 08.05.2014
Kje spi naš mestni svetnik? 07.05.2014
Kdo je pop(enil)? 06.05.2014
Vatikanska polomija Mohorja B. 02.05.2014
Lojz prikimal Alenki... 01.05.2014
Tudi ti, Elvis...Lojz!? 29.04.2014
Lojz, Tanja, Igor.... 28.04.2014
Zdaj pa: kdo ima jajca? 26.04.2014
Policist in turizem 25.04.2014
Jelko ne bi z Alenko 22.04.2014
2 000 000 - 13. = SREČEN!!! 13.04.2014
Brezzobi tiger... 10.04.2014
Čakajoč na.... 09.04.2014
Mož razstavo, žena službo!? 04.04.2014
Društvo Trma = šala ali resnica? 31.03.2014
Naš Karel na občini 31.03.2014
No, no, no Janez! 28.03.2014
Hermina Krt nič več v Pro banki 27.03.2014
Policist, direktor, komunalec..... 26.03.2014
Kdo bo utrgal Iris? 26.03.2014
Trma predlaga Janija 25.03.2014
Ljudska univerza? 24.03.2014
Joža, kje so milijoni? 21.03.2014
Mohor ogorčeno nad občino! 20.03.2014
Povej, s kom igraš tenis.... 18.03.2014
Natalija Polenec premaknila Kranj 17.03.2014
Kaj je župan zamolčal? 13.03.2014
Nočna mora Mohorja B. 12.03.2014
Jelko ali Branko? 06.03.2014
Iz naftalina za župana? 04.03.2014
Danilo-efekt 03.03.2014
Kdo manjka? Tršica, Andreja in Klemen... 27.02.2014
Kranjski ali...? 24.02.2014
Dobri človek iz ozadja 21.02.2014
Marija must go! 20.02.2014
Jelko, kaj pa doma? 17.02.2014
Krč prijel Jankovića 14.02.2014
Še dva v govoricah... 11.02.2014
Najboljši olimpijec! 09.02.2014
Olimpijska zmagovalka 05.02.2014
Redko, a se zgodi! 03.02.2014
Igor ploskal Igorju 31.01.2014
Nič več odvetnik.... 30.01.2014
Damjana Košir ovadena 29.01.2014
Jugonostalgik?! 28.01.2014
Tajska kot odgovor 20.01.2014
Kdo je skrivnostna dama? 17.01.2014
Ženski ravs 16.01.2014
Lepa, mlada in - "nasilna"!? 15.01.2014
Našla 250 000 evrov... 14.01.2014
Jureta za župana? 13.01.2014
Na juriš! 07.01.2014
Še imamo sposobne in podjetne! 06.01.2014
Kranjčanka nad korupcijo... 03.01.2014
Bančniki na udaru! 02.01.2014
Čestitka leta! 23.12.2013
Dober tek! 19.12.2013
Pride upokojenec Janez... 16.12.2013
Pavliha jo popiha! 12.12.2013
Kdo je polomil direktorja? 11.12.2013
Kranj-Melbourne 10.12.2013
Boštjan Gunčar in tretje oko 06.12.2013
Kamel ob evre?! 04.12.2013
Vsakih 53 minut..... 02.12.2013
Slaven in - zazidan? 01.12.2013
Zima prinesla Živo 27.11.2013
Res najlepša na občini? 20.11.2013
Milijonski zamah z zastavico 19.11.2013
Živa in inšpektorji 11.11.2013
Jabolko ne pade... 08.11.2013
Mama in država 06.11.2013
V šolo hodiš nič ne veš.... 04.11.2013
Darja "ad acta"! 24.10.2013
Jesen je tu... 22.10.2013
Kavica prijateljstva? 18.10.2013
Urška med nami!? 14.10.2013
Lastnik,direktor,nezaposlen... 08.10.2013
(Ne)okusno!!!! 04.10.2013
Letel je samo Brko.... 03.10.2013
v. d. odpušča v.d. 01.10.2013
Kosič = Čačić =Razdrh =..... 30.09.2013
Kaj bo napisal Bidži? 30.09.2013
Kdo je kranjski žrebec št.1??? 26.09.2013
Ano, dobre pan Igor! 26.09.2013
Nad predsednik, predsednik.... 20.09.2013
Nina Rakovec = zvezda 17.09.2013
Kdo je pisal knjigo? 12.09.2013
Slavček poje.... 10.09.2013
Na Laborah pestro... 09.09.2013
Zopet v politiko? 07.09.2013
Mariča, poslovna ženska 2013 28.08.2013
Renato s kitaro 26.08.2013
Športna družina 22.08.2013
Pol milijona za Budo... 20.08.2013
Prizna, da je vsak dan nor... 19.08.2013
Valilnica kadrov = Triglav 17.08.2013
Prošnja družini Homan 15.08.2013
Policija preiskuje.... 14.08.2013
S kom kavo piješ ...? 13.08.2013
Jabolka pod drevesi - v športu! 13.08.2013
Jaz bi letel... 08.08.2013
Smešen napis! 05.08.2013
Bog s piščalko... 04.08.2013
Našo Kranjčanko "režejo"! 02.08.2013
Podžupanji nagajajo Hrvati! 01.08.2013
Za sproščene mišice... 30.07.2013
Dva brata, dva fanta .... 27.07.2013
Trma vozi fička! 26.07.2013
Jugonostalgik ali ....? 24.07.2013
Kupil sosedovo... 23.07.2013
Naša...Sanja..... 21.07.2013
Franci zmagal na vsej črti! 18.07.2013
Peter John Stevens, naš fant! 16.07.2013
Kaj da ne! 15.07.2013
Od olimpijskih iger do Bauhenka 09.07.2013
Brane bo še bogatejši.... 03.07.2013
Alenka = Kranjčanka? 01.07.2013
Miran Pavlin trpi... 21.06.2013
Direktor Herak bo dolgo naš... 18.06.2013
Kupili gibanico, dobili Kranjčana! 17.06.2013
(Na)učil Tino smučati... 14.06.2013
Mirjam čaka državo 10.06.2013
S 300 000 evrov bo šlo... 05.06.2013
Branko ni manjkal.... 04.06.2013
Kapica ali palica? 03.06.2013
Od Britofa do Sheffielda in - Šenčurja.. 30.05.2013
Na fuzbal me pust, na fuzbal me pust... 22.05.2013
Tajni agent župana? 21.05.2013
Kje se šolajo bodoči ministri? 20.05.2013
Oglasil se je Gregor Pešak! 16.05.2013
An, ban, pet podgan.... 13.05.2013
"Tajkuni" Gorenjskega glasa 09.05.2013
Vse najboljše, Milko! 07.05.2013
Ena anonimka sledi drugi... 23.04.2013
Naši bralci iz tujine... 18.04.2013
Župan obiskal Trmo.... 14.04.2013
Saj ga poznamo....! 12.04.2013
Kdo? Zakaj? Kako? 11.04.2013
Kranjčani na položaje! 09.04.2013
Predlagali so jo zaposleni.... 09.04.2013
Kako daleč (še) skoči? 30.03.2013
Ejga ni enako Čuj... 25.03.2013
Kranjčanka nagnala Kranjčanko 21.03.2013
Rešil slovensko, kaj pa kranjsko? 11.03.2013
Še en premier v Kranju! 07.03.2013
Kjer so pravi ljudje.... 04.03.2013
Jani in Matjaž 04.03.2013
=Beno in bonton 01.03.2013
V večnem mestu? 22.02.2013
Kaj bo prišlo iz Dimnika? 18.02.2013
Zagrmel je naš Jelko... 10.02.2013
Vodi me, siva pot... 04.02.2013
Vinko Hafner - zadnja legenda? 28.01.2013
Šefica tožilstva v Ljubljano 14.01.2013
Jan-Jan 09.01.2013
Gregor atlet in Janez veslač... 07.01.2013
Hvalabogu, še je med nami! 04.01.2013
Kolednice v Čirčah 22.12.2012
Sajo=varnost(nik) 10.12.2012
Brez kapic.... 26.11.2012
Človek z očesom 22.11.2012
Badžo 16.11.2012
Andreja ne bo prva dama 11.11.2012
Kranjčanke v ospredju? 10.11.2012
Naš - kranjski, šenčurski, gorenjski 05.11.2012
Bivši Triglavan že bivši Tržičan 02.11.2012
Mamice in dojenčki 30.10.2012
Vučko zopet smuča??? 29.10.2012
Pavliha, ki ni smešen... 22.10.2012
Dobrodošel "doma"! 19.10.2012
Od Splita do - Dubrovnika 15.10.2012
Ne minister, svetnik.... 12.10.2012
Od Trme zvedel... 09.10.2012
Sedma sila gorenjske prestolnice 08.10.2012
Zdravnica in direktorica maratonka 06.10.2012
Zares Pozitivno! 02.10.2012
Sedež kranjske vlade 05.04.2012
Upokojenca.... 15.03.2012
Lajnar Kranjski  17.02.2012
Junak našega časa 11.02.2012
Bojan = France, na zdravje! 08.02.2012
Žaloigra v zdravstvenem domu 30.01.2012
Hiša desetletja a la Ciper! 23.01.2012
Brez Kranjčank ne gre.... 20.01.2012
Podjetnik leta 2011 - Jože Lombar 28.12.2011