Trenerji brez plač, bojda še neumorni gospodar Janko čaka na "zgodovinskega =benota", da bo dobil tisto, kar je zaslužil. Triglav danes? Ko bereš klubsko poročilo o tekmi, se res lahko smeješ: smo bili na isti tekmi? Žoge med nogami, za hrbet, v vratnico ipd itd sredi Kranja!? Rezultat mnooooogo boljši od dejanskega stanja. Z nami pa ni igral Real Madrid ampak Zavrč, ljudje božji!

Zakaj toliko pisanja o fuzbalu, ki tudi na taki vročini zbere 700 gledalcev? Zato, ker nam pred nosom propada še ena kranjska športna institucija. Več kot klub. Zgodovina. Vaterpolo je okostnjak, žal. V košarki je trener še predsednik, drugega ni. Hokej je sam sebi namen, res. In tako dalje in tako naprej smo uničili vse vrhunsko: od plavanja do atletike kjer ad hoc trener ustvarja čudeže pri mladih. Zdaj pa nam propada še nogomet: v klubu kjer se igralci tepejo v slačilnici, a za to niso kaznovani in kjer izdelujejo desetine igralcev zato, da jih potem vozijo od daleč in od blizu. Zavrč je bil zvonec za alarm, da je nek pristop, nek način dela treba popraviti. Kajti ni najhujši izpad, najhujši je razpad.

Na kateri športni dogodek še pride 700 ljudi v peklenski vročini? Za koga navijajo navijači kluba, ki jim počasi popuščajo živci? Kako smo spodili poštene, kakovostne, domače fante? Da ni denarja zanje? Po kolenih za njimi, po kolenih! Pomislite: fant, ki je drgnil tretjo, drugo ligo je užaljen, ker v Triglavu ni v prvi postavi!!!Haloooooo???? Smo res tako padli, smo res tako brez samozavesti, ugleda?

400 mladih brca v klubu kjer župan še ni bil na nobeni tekmi. V Zavrču imajo 400 000 evrov proračuna, predsednik kluba je pa (bil) župan.