Vljudno prosimo, da umaknete video posnetke hoje po žerjavici našega kranjskega kluba! Triglav je zadnji na lestvici, mi pa gledamo zadetke iz Velenja (analiziramo dva, tretji je naključje - a šteje):

*naš centralni branilec gre "na boben" nekje na stranski črti, nato pa (znova) predložek iz samega kota najde glavo nasprotnika, našega branilca pa žoga po letu, dolgem kakih 20 ali več metrov, preleti kot za šalo - stopili smo v žerjavico

*za drugi gol pa lahko rečemo, da je bil do zdaj patent dvoboja iz šeste lige NK Jebeno: NK Misijanemogoče: dva prvoligaška branilca se gledata, nasprotinik pa sam pred golom sprejme žogo in.. -zopet hodimo po žerjavici. Kako se orla čudita drug drugemu gre v zgodovino!!!!

Ko smo proti Zavrču izpadli smešni, nam je bilo hudo. Ko pa smo gledali zadetke iz Velenja smo se spomnili znamenite izjave iz zgodovine NK Triglav: "Raje bi gosko s perjem jedel, kot tole gledal!" (bilo je okoli Martinovega). Po treh letih prve lige (uvrstitev v 2010) si dovolimo, da nas v prvi ligi zastopajo fantje, ki so igrali četrto ligo, nimajo ne izkušenj, ne znanja in so na igrišču (oprostite posnetkom) nebogljeni! In trener? Je kaj menjal? Je kaj spremenil? Je, na igrišče je poslal simpatičnega fanta s Štajerske, ki je lani igral za mladince. Bravo! Kaj pa Triglavova mladost? Peternel niti na klopi, Šujica v kanjonu Zarice....

Raje gremo na sredo igrišča brez kreme za sončenje za cel dan kot pa da gledamo, kaj je ostalo od Triglava. Bodo orli "podavili" kanarčke v nogometnem smislu? Ali gremo na žerjavico ponovno?