Svetovne agencije so opozorile na nov prijem vodstva NK Triglav iz mesta katerega župan še ni bil na nogometni tekmi: Velenje ostaja prizorišče trika, ki se ga lahko domislita le =beno (po tekmi je naredil anketo, kako je Triglav igral...)+ "misijanemogoče"! Kaj takega svet še ni videl, verjetno pa ne bo ostalo vse le v Kranju. Sloviti Mourinho je bojda poslal vprašanje v Mestokjeržupanšenibilnanogometnitekmi: kako vam je to uspelo?

*na temi prve lige je igral za Triglav močno temnopolti Zupančič, ki ga ni več v klubu

*na tekmi prve lige je igral tudi Peternel, ki ga ni bilo v zapisniku

*igral je tudi Džurič, ki ga ni več v klubu

*in igral je igralec brez priimka (št.8)

Trma vam rada pomaga, tudi Mourinhu: Zupančič je v klubu pustil le dres s priimkom, ki ga je po sili razmer oblekel Dini. Nukić ni imel dresa s številko. Džurič (ni ga več v klubu) je bil dejansko Boben. In kdo je bil Peternel - no, ja - kaj pa uganite sami!

Sramota vseh sramot, da se nek prvoligaški klub pojavi na tekmi prve lige kot "pasja procesija" pa močno sovpada z mnenjem =beno predsednika za zgodovino: "Triglav ima najlepše drese v prvi ligi!" In najbolj skrivnostne tudi! In kaj je Mourinho vprašal v Kranj (neuradno smo dobili odgovor): Ali bi bil prvak Evrope, če bi nosil Ronaldo lani na hrbtu priimek Đajić? Gospodje, ni greh izgubiti, greh se je sramotiti. (Zavrč 1x, Velenje 1x) Vse vam bomo oprostili, če jutri zmagate tudi v dresih Komunale Kranj (kjer je predsednik =beno našel udobno službico ob vstopu na politično sceno)! (vse posnetke te res enkratne šlamparije smo si ogledali na portalu prve lige.... in bili smo rdeči bolj od najlepših dresov v prvi ligi...)

Najlepši dresi z dolgimi rokavi (design by yebeno history)