Morda pa odstopljeni športni direktor pripoveduje dobre šale? Ko so nam danes Italijani zabijali gole v Kranju, se je =beno predsednik v družbi z bivšim (?) športnim direktorjem Misijonemogoče na tribuni očitno dobro zabaval - nekajkrat mu je šlo pošteno na smeh!? Navijačem, Triglavanom pač ne. Pa ne, da bi komu zamerili, če se ob petardi v lastni mreži lastnega (?) kluba zabava. Ne, to je samo bila slika in posledica dela omenjenega para. Kajti na igrišču je bila razbita vojska nogometašev, ki (na primer) julija niso bili niti zraven: ne vratar, ne vezisti, ne napadalca, ne del obrambe. Igrala je pač zasedba, ki naj bi jo Repete trener lahko sestavil. Italijanski klub iz slovenskega mesta nam je pokazal trdi profesionalizem, organizacijo v igri = a navijač Triglava ne bi menjal. Ni nam do tega, da bi skoraj vsi v klubu govorili tuj jezik, da bi postali trgovski klub kjer je pač vse naprodaj. Torat je bilo na razprodaji (gledalcev pa 150, da ne bo zablode!) predvsem delo vodilnih, sramotilo se je pa moštvo.

Sorčan - Boben, Stojnić,Sever, Bubanja - Poplatnik st, Pokorn, Križaj , Križaj - Šujica,Poplatnik = GREHI NASMEJANEGA VODSTVA V MANJ KOT POL LETA! Dodajamo še Lavrinca, Koljića,Denkovskega, Perovića,Nazića,Zupančiča = TRAGIČNI NOGOMETNI LIKI MINULE POL SEZONE! Seštevek je res norost prve vrste: 18 nogometašev, ki so tako ali drugače izginili v Triglavu ali iz Triglava!Zato danes pet golov v mreži ni nobeno naključje. Kajti to je ogledalo dela vodstva (z obema trenerjema, da ne bo zablode) nekega prvoligaša. In pomislite, kaj se zdaj pojavlja kot "rešitev"? Domači fantje!!! Mladi!!! Zato, ker nam je športni direktor v odstopu navozil vse ostalo (skupaj z ostalimi odgovornimi), se sramotimo - on pa s predsednikom skupaj gleda vse skupaj. Bo na vrsti nova analiza? Eden starih navijačev iz KS Vodovodni stolp je rekel: "Se vidimo marca!" Se res? Bo še kaj ostalo po teh polomijah, ki niso niti najmanj in predvsem nogometne. So tragična posledica dejstva, da smo zavozili sami: naš klub, naše vodstvo, naši trenerji, naši igralci!

Mogoče smo vsemu namenili preveč vrstic. Mogoče si naš Triglav zasluži res samo eno: jasnih številk in jasnih podatkov o tem, kje smo. Za lestvico vemo, za ostalo pa morda ve dvojec s častne tribune! In če ne bo šlo demokratično, se bo verjetno zopet našel kdo, ki bo bral statut. Kjer piše, da je pravica vsakega člana vpogled v poslovanje kluba....

Gospod Pervanje vodi nadzorni odbor? Res? Ali pa vozijo njega...