1.predsednik kakega društva v Sloveniji, ki je moral z odločitvijo državnih inšpektorjev včlaniti člana NK Triglav je =beno Fekonja! Mestni svetnik SD, stanovalec občine Šenčur je moral dol požreti sramoto, ki si jo je sam nakopal. Včlaniti je moral člana Mirana Šubica.

1.predsednik, ki je moral pisno priznati svoj poraz, je 12.9.2013 (!!!) po skoraj letu dni odkar ni hotel, upal, želel včlaniti novega člana, zapisal v priporočeni pošiljki in dopisu "na transakcijski račun kandidata se vrne že plačana članarina v višini 10,00 evrov v letu 2012"

Do danes se to ni zgodilo. Torej: jeseni 2012 je nesojeni član kluba plačal članarino, enako je storil leta 2013 za čas do jeseni 2014. Beno Fekonja, predsednik kluba, ni izvršil sklepa, ki ga je UO NK Triglav sprejel septembra 2013 in ni vrnil 10 evrov, ki jih nezakonito zadržuje že od okotbra 2012! Leto in pol, po domače! Goljufija? Tatvina? Neizpolnjevanje sklepov državne inšpekcije?

Ni pomembno. Klub ima hude, hude finančne težave. =beno predsednik bi se morda lahko izgovoril na to žalostno dejstvo. Toda član Miran Šubic je nakazal septembra 2013 svojo članarino, preplačane pa ni dobil vrnjene. Niti ga ni nihče pozval, da morda sporoči kake podatek ipd. Preprosto so nanj pozabili. Edini član kakega društva, ki si je moral na tak način izboriti pravico do članstva, pravi: "Dejstva o članarini držijo, predsednik je v težavah s plačevanjem, klub v stiski. Zato osebno Benu Fekonji podarjam 10 evrov. Lahko jih zadrži zase, razumem stisko. Lahko jih podari klubu, lahko... po želji. Človek je morda pač navajen tako "poslovati", da lastnih skepov ne izvrši in dela klubu sramoto. Bliža se marec, ko bodo volitve za predsednika, naj mu ta skromni finančni prispevek pomaga v kampanji za novo predsedovanje. Čeprav slišim, da bo imel vsaj enega nasprotnika, ki že vodi nek nogometni klub....in je tudi aktiven v politiki v Kranju in...A ljudje čvekamo vsemogoče - denar pa šteje. =beno, evo 10 evrov!"

Boj za člansko: zmaga za člana, blamaža za predsednika (v nadaljevanjih)...
Roke v žepe - tam je 10 evrov, ki mi jih je podaril član NK Triglav....