2011: Triglav 7. v prvi nogometni ligi, poskus NZS /režija: Čeferin+Zavrl.../ z nezakonitim posegom z licenco neuspešen, Kranj je dosegel po preboju v ligo lep uspeh. Klub je bil brez dolgov, poravnane vse obveznosti - kopica nadarjenih igralcev!

2015: Triglav 6. v drugi slovenski nogometni ligi, zadolženost dosegla v istem letu 150 000, dolgovi do trenerjev za leto nazaj, leta in leta vzgajani igralci podpisujejo pogodbe v Celju (brata Klemenčič), Domžalah (Grvala).

Beno Fekonja je kot predsednik NK Triglav dosegel naravnost sramotne rezultate na vseh področjih področjih, klub je pod njegovim vodstvom zdrsnil na raven 2002, ko mu je pretil razpad. Tragično je, da še vedno "živi" od pokroviteljev, ki so klub podprli že pred njegovim prihodom, da kakovostni trenerji in igralci ne verjamejo smehljajočemu se lokalnemu politiku, ki so ga za dokazane volilne prevare tudi v lastni stranki postavili na obrobje.

Siniša Brkić je trener in obenem športni direktor, ki je izpadel iz prve lige dvakrat (enkrat administrativno ostal), v drugi ligi pa potonil za Tolmin, Ankaran in podobne nogometne velikane. Nesposobnost presoje igralcev in kadrovanja se je pomešala še s tragično selekcijo. Zaradi preživetja ostaja večni razlagalec porazov, da o tem, kako je (še s kom ob strani) spodil igralce, ki so tudi v prvi ligi dokazali, kaj zmorejo, ne pišemo.

Ne gre obsojati počez, kriza je zagotovo otežila delovanje kluba. Obenem pa sta "luzerja" to nogometno institucijo spravila na kolena z neznanjem, ki se kaže v tem, da v prvi ekipi igrajo tisti, ki imajo očete v upravi ali pa veterani z rekreativnimi sposobnostmi. Mlade, ambiciozne in klubu pripadne je trener uspel odgnati, predsednik pa se rešuje s tem, da v klub zvabi lokalnega politika in bivšega predsednika, ki naj bi mu dal pečat verodostojnosti. Škoda je, da po drugih športih tudi nogomet umira na obroke. To smo napovedali lani, uresničilo se je do potankosti. Luzerja na vodilnij položajih pa sta ogledalo kluba: bolj se potaplja, bolj ju gledajo...

Smejejo se mu za hrbtom ... in ga volijo naprej!