Društvo Trma je po registraciji na Upravni enoti Kranj doseglo institucionalni okvir. Kmalu po objavi naše novice o registraciji nas je doletela pobuda: "Vašega predsednika društva predlagamo za župana Kranja in ga bomo na volitvah podprli!" Obrazložitev je zanimiva: društvo naj postane gibanje, na volitvah pa prijavi svojo listo. Predsednik društva Trma Miran Šubic je sicer zaposlen kot novinar že (točno danes) 32 let pri časopisni hiši Dnevnik: "Če bi dobil res veliko podporo v obliki všečkov na Facebooku in seveda elektronskih izjav podpore na trma.sem@trma.si, bi o vsem razmislil. Kranj imam rad, v njem sem deloval na veliko področjih, zmage in porazi mi niso tuji, predvsem pa je zdaj čas za prihodnost - dovolj je bilo navad iz preteklosti!" Pobuda, da bi Trma kandidirala svojega kandidata je nova in sveža. O njej bomo še poročali. Vi pa "lajkajte" ali ne, pišite ali ne - Trma je z vami!

1.odziv: Lajnar Rasto Tepina je bil že pred časom dobro obveščen - županski kandidat Šubic je že predmet medijskih "informacij"! Nič se ne da skriti....

2.odziv: oglasili sta se dve kranjski stranki in neformalno najavili podporo Trmi = če bo seveda šlo za napredek Kranja, za premik, za odmik od stare prakse...Obe stranki sta znani!

3.odziv na trma.sem@trma.si občana Braneta: Miran Šubic bi bil najboljši župan Kranja, boljšega ni! Oh, oh .... ganljivo!

4.odziv: javil se je kandidat, ki bi ob ugodnem razpletu volitev parkirišča od Joža prevzel...duhovito, ni kaj!