14. oktober 2019  
Pol stoletja: Kranj kot zadnji....
Pol stoletja: kdaj še preostali dolg?
Pol stoletja: luči kot znanilke...
Vreme
Trma bo kmalu prenovljena. Trma bo boljša, obsežnejša. Trma ni bila in ne bo utišana.
Po 7.000.000 klikih Trma potrebuje prenovo vseh vrst in oblik in vsebin.
Trmarili bomo naprej še boljši, obsežnejši, zanimivejši!
Trma Kranj drma!
 

Rubrika NAšI ROJAKI PO SVETU, 02.10.2019
BIVšI PRVI KRANJSKI GASILEC NE BO KROTIL DOHTARJEV....
Krišelj izpadel v finalu...
Bivši direktor poklicnih gasilcev v Kranju Tomaž Krišelj ne bo direktor jeseniške bolnišnice kjer ga je v filnalu premagal drug kandidat! Kranjski politični aktivist Več za Kranj in "protežirani" direktor bivšega župana, se je v zgodovino zapisal še z eno bizarnostjo: tik pred nesrečo je popival s prijateljem, takrat županom Trilarjem, ki je potem sedel v avto in je bilo kar je bilo...leta 2016! Na lokalnih volitvah je bil v vlogi strankinega predstavnika, kasneje pa je zanj bivši župan in zdaj mestni svetnik Trilar uprizoril pravo politično dramo, ko je podpiral kandidata, ki je na koncu moral gasilce zapustiti....sicer pa je gospod Krišelj uspešen kranjski podjetnik!
Rubrika KRANJ+, 07.10.2019
PETER PREVC V ZADREGI...
Je malo trajalo, da je uredil s parkiranjem...
Gartencvergel je danes v vlogi posebnega opazovalca Trme odkril, da ima Peter Prevc težave brez vetrne izravnave: pred avtomatom je čakal kar nekaj časa, da bi poravnal parkiranje pred kranjsko občinsko stavbo. No, na koncu mu je uspelo, mi pa smo obenem dobili dokaz, da je bi bilo narobe najprej skočiti in potem reči - hop! Komaj čakamo, da nam to spet dokaže...tam gori in potem doli...
Več novic v rubriki KRANJ+:
Šport je mladost, mladost je šport! 30.09.2019
Kranjsko podjetje zmagalo! 27.09.2019
Kdo kje kdaj plačuje Trmo? 25.09.2019

 

(c) 2011 - 2019, Spletnik Trma sodi med dejavnosti Društva Trma, Kranj.
Kr.trma.Si ustvarjajo člani in prijatelji društva.
Sprememba: 13.10.2019, 18:29, v zadnji uri/dnevu obiskovalcev: 77 /858, zadetki (25.12.2011): 11254140
             Če želite trmariti tudi vi, se nam javite na naš e-naslov:


KRANJSKA ENOžUPANSKA DVOJčKA
Zelenice + telovadnica = milijoni. Kam? Komu?
 
13.10.2019
TRIGLAV, MOJA BLAGOVNA ZNAMKA!?
Na Bauhenk v ilegali...

Bilo je svečano, ko so podpisovali šefi kranjskega športa, kako si bodo prizadevali za uveljavitev blagovne znamke Triglav skozi delovanje in uspehe kranjskih klubov s tem imenom. In je manj lepo, če  klub organizira državno prvenstvo in o tem nihče (razen res zavzetih) nič ne ve?

Dogodek ni prvič tako skromno predstavljen ali bolje zapisano: veličastno pozabljen. Pa saj skoki na plastiki niso taka priložnost za rajanje kot na snegu!? Ampak: sredi Kranja imamo najboljše, mi pa na spletni strani kluba ne moremo prebrati, da to bo in kdaj bo in kaj bo in kaj je bilo in kako je bilo in...? Šport je danes posel, kajne? In če ljudje tečejo po Kranju, je to rekreacija in občutek, da si storil nekaj zase. Če pa na Bauhenku skačejo najboljši, je to šport, profesionalni šport.

Ne bomo se spraševali, kdo je odgovoren za medijsko blamažo, za promocijo dogodka, za to, da pač potem ljudi ni...Ni tako bistveno, a bo zagotovo treba prej ali slej vprašati, ali pri nas v Kranju nimamo niti osnov tega, čemur se reče: marketing, trženje športa, popularizacija športa...? Pa saj vse poteka v ilegali kot bi se skrivali drug pred drugim in ne vabili čim  več obiskovalcev k skakalnici!

Mimogrede: včeraj je Triglav zmagal. Kje in kako? V košarki, v drugi ligi. Prva tekma, zmaga v gosteh.Mi vemo, da je tako bilo - a ne zaradi obiska spletne strani KK Triglav Kranj. Tamo še spijo...Kako je to mogoče, ko pa klub vodi sekretar Več za Kranj Drago Corn, ki je vendarle mojster za obveščanje drugih? Je predsednik pozabil, da je tudi njegov klub podpisal, da si bo prizadeval za uveljavitev Triglava kot športne blagovne znamke? No, ja...Trma ni pozabila, čestitke za zmago.

Kranjski šport /Triglav/ bodo cenili bolje, ko bo znal za to sam poskrbeti.