Priznamo: izkoristiti smo hoteli kar odmor med sejo mestnega sveta. Malce sporno, a namen je bil dober - želeli smo malo bolje predstaviti novo mestno svetnico Gordano Grobelnik, ki je postala svetnica potem, ko sta dva svetnika odstopila, dva izstopila, dva (glede na rezultat volitev) pa nista želele svetniške funkcije in iz Praš je prišla bančna komercialistka in po izobrazbi gimnazijska maturantka (vir: Zoran za Kranj) v mestni svet! Za trenutek smo pomislili, da nam je dala košarico, ker bi ji tako svetoval šef njene svetniške skupine, a fotografija ne laže nikdar....tako srečne dvojice kot je fotografiji, ni mogoče videti vsak dan!

PS Trma/Trmator (ji) oprošča(mo) našemu mestnemu svetniku eno tako drobno laž. Ali "narobe resnico". Ali dezinformacijo. Ali ...no, ja: oproščamo vse. Namreč pred časom je objavil tole....

Pa je bil "petelin, ki je prezgodaj zapel", ker žal popravka ipd. Trma ni prejela. Vsaj takega, ki bi bil ustrezen ne. Je pa res, da je med tem njegov nesojeni avtor, gospod Matjaž Dovžan, "odšel na drugo dolžnost" kot se reče, kajne? Torej, dragi Zoran, več sreče prihodnjič. Pa ni potrebno nobeno opravičilo, ker vemo, da se naš svetnik še nikdar ni opravičil....kot sam rad javno reče!