To pa je dosežek stranke SD! To pa je predlog, ki mu lahko samo ploskamo! Resda JGZ Brdo ne obstaja, a kaj bi tisto....LISTINO O PRIZNANJU MO KRANJ ZA LETO 2021 DOBI JAVNI GOSPODARSKI ZAVOD PROTOKOLARSNI SERVIS RS (RESDA LJUBKOVALNO IMENOVAN BRDO, AMPAK SAJ TUDI SD REČEMO - PARTIJA, A NE?) Zakaj se že dva dni smejemo "okrog ušes", ko beremo ta predlog mestnemu svetu s strani komisije za priznanja in nagrade?

1

"Brdo" vodi direktor Marjan Hribar /visoko v SDS in zato je logično, da je to službico tudi dobil od prijatelja Janše/, ki se je s tajnico udeležil prireditve Dolga miza, ki jo je pripravil zavod Klemena Malovrha. Ki je z Brdom/Hribarjem sklenil pogodbo o posoji krožnikov in pribora - zato pa sta direktor in tajnica jedla zastonj. Pa še en uslužbenec Brda s soprogo. JE BIL "BEŠTEK" NJIHOV ALI NAŠ? JE DIREKTOR PRIJAVIK KPK, DA SE JE "FUTRAL" ZATO, KER JE POSODIL DRŽAVNO LASTNINO!?

2

Brdo vodi direktor Marjan Hribar, ki že tedne in tedne ne objavi dokazov, da je predsednik vlade Janez Janša plačal svoj dopust v državni vili na Bledu kjer je bival 2x po 1 teden...lani in letos poleti! Zdaj bo o tem odločila pooblaščenka za dostop do informacij javnega značaja...IN KLJUČNO PRI VSEM JE SAMO ENO: DRŽAVLJANI RAČUNE MORAMO POKAZATI - PA NAJ POKAŽE TAK RAČUN ŠE PREMIER...ČE GA BO, KO GA BO...DOBRO GA ŠČITI MARJAN, DIREKTOR USTANOVE, KI PREJEMA OBČINSKO LISTINO O PRIZNANJU...

3

Ha ha, dobra: tole je uradna obrazložitev! Pomislite: Brdo je "tradicionalno vpeto v življenje .." (najbolj s priborom za elitno požrtijo o kateri smo napisali skoraj vse...)! "Vodsto in zaposleni imajo posluh" ...in dober tek: ko zastonj jedo na dogodku, ki smo jim ga mi plačali in za dobrodelnost ne prispevajo niti centa! VSE OSTALO JE SAMO DODATEK! PA NE, DA NE BI ŽELELI DATI LISTINE O PRIZNANJU, KER SMO BILI KRITIČNI DO POČETJA POLITIKA=DIREKTORJA BRDA! NAJ LE DOBI,PRIBOR IN KROŽNIKI SO PRAV PRIŠLI...PA NAJ PRIDE S TAJNICO KOT NA VEČERJO. PA UPAMO, DA BOMO DO TAKRAT TUDI JANŠEVE RAČUNE DOBILI ALI PA NAM JIH BODO DOKONČNO ODTEGNILI!