Zakonca Štruc/Čehovin obvladujeta občino. Ko se združita, sta nepremagljiva. Zakaj v zgodbo o izkrivljanju dejstev/resnice/podatkov dodajamo Marka Čehovina? KER JE OBČINSKA LIKALNICA DEJSTEV KATJE ŠTRUC TOKRAT "POMAGALA" K UGLEDU GOSPODA ČEHOVINA, KI KOT OD OBČINE POSLAN PREDSTAVNIK V SVETU ZAVODA ZA TURIZEM DO DANES - SKUPAJ Z OSTALIMI - NI ZAGOTOVIL, DA BI BIL EDEN KLJUČNIH AKTOV ZAKONIT. TO PA JE AKT O ZAPRAVLJANJU JAVNEGA DENARJA ZA PROJEKTE, RAZPISE IPD. !!!! Kako je mogoče, da torej občina "proizvaja" povsem svoje resnice in dejstva, smo pojasnili. A kdo je tisti, ki daje zaslombo?

JE TOLE SPOROČIL NAŠ ŽUPAN IZ ZDA KJER TRENUTNO JE? NE VEMO, VEMO PA, DA ŽUPANOVIM BESEDAM NI KAJ DODATI. RAZEN MORDA TOLE:

1.

Direktor javnega zavoda Malovrh je letos nezakonito plačal koncert glasbenikov, ki ga sploh ni bilo. Na občini so revizorji temu nenaklonjeni, ŽUPAN PA JE OČITNO DRUGAČNEGA MNENJA.

2.

Direktor javnega zavoda Malovrh od januarja 2021 do julija 2022 NI UREDIL AKTOV ZAVODA GLEDE RAZPISOV, NAROČIL IPD. To je zdaj obljubil storiti do oktobra....

Je potem logično, da šefica kabineta pošilja v javnost izjave/zapise/intepretacije delovanja javnega zavoda kjer je njen soprog nazornik? Je. Je logično, da so te interpretacije v prid delovanja direktorju, ki ga je nastavil župan? Je. Je logično, da se oglasi občan, ki si ne pusti dopovedati, DA STA NEKA ZAKONCA V NEKI USTANOVI V VOJNI Z DEJSTVI? Je. Zato to berete.