Samo Trma je danes na stopnišču /javen prostor/ pred stavbo UE in MO Kranj /lastnica objekta/ odkrila IZVAJANJE POLITIČNE KAMPANJE Z NAGOVARJANJEM OBČANOV, DA PODPIŠEJO POSEBNO IZJAVO PODPORO. Kot organizator/izvajalec se je predstavil ZLATAN ČORDIĆ (znan tudi kot "reper Zlatko"), ki je povedal, da zbira podpise za "stranko Ivana Galeta" oziroma za stranko NAŠA PRIHODNOST. Ko smo ga povprašali po ustreznem dovoljenju, nam je zatrdil, da ga ima - a ga novinarju ne bo pokazal. Nato je iz stavbe prišla inšpektorica....

1.

Kampanja, ki jo je izvajal Čordić, je potekala s pomočjo izjav, ki so jih občani podpisali in nosili na UE Kranj, soba 63. Te izjave (objavljamo jo zgoraj) ni mogoče prepoznati kot strankarske, ker nima nobenih podatkov - razen seveda osebnih podatkov tistih, ki jih je Čordić prepričal.

2.

Početje Čordića in domnevnih sodelavcev ali pristašev je potekalo dobesedno pred vhodom v stavbo in za tako početje je potrebno dovoljenje. MATJAŽ RAKOVEC, ŽUPAN KRANJA, O POTEKU KAMPANJE NI VEDEL IN NE VE NIČESAR, NOBENEGA DOKUMENTA ČORDIĆU NI PODPISAL. Ugotavljamo, če ga je morda kdo drug in v čigavem imenu in za koga.

3.

Preverjamo v stranki Naša prihodnost pri predsedniku Ivanu Galetu, če je Čordić dejansko njihov aktivist. To bi se sicer dalo sklepati s spodnjega posnetka zaslona FB profila Zlatana Čordića /22.3.2022/.

NADALJEVANJE ZGODBE SLEDI V KRATKEM.