Šok stoletja! Današnje sramežljivo državno pihanje v jadra Cirila Globočnika in Radovljice je NAJHUJŠI PORAZ SD=PARTIJE V KRANJU IN ŠIRŠE. Z NJO PA JE NAJVEČJI LUZER LAHKO MATJAŽ RAKOVEC, PO ANKETI NAJSLABŠI ŽUPAN SLOVENSKIH MESTNIH OBČIN ZA LETO 2024! Če je bitka dokočno izgubljena, mora odstopiti takoj. Ne zaradi Trme, zaradi trme: ni sposoben priboriti regijske ustanove regijski prestolnici!

1.

Pred pol leta smo napovedali črni scenarij, a verjeli, da ni vsega konec! Zdaj se bližamo drugi skrajnosti: država bo bolnišnico gradila v Radovljici!? Ki ima "več točk"...dajte no!

2.

Sledili so srhljivi podatki o tem, kako pripravljen je Kranj na gradnjo oziroma stotine milijonov vreden projekt! In zapoznela izredna seja je to razgalila: osnovnih priprav še nismo imeli, Radovljica pač! In to zdaj ponavljajo na državni ravni - KRANJ DO FINIŠA POSTOPKA IZBORA NIMA PODROBNEGA GOSPODARSKEGA NAČRTA IN TUDI ZEMLJIŠČA OČITNO LAHKO SO ŠE PROBLEM. FARSA ZA VSE NAS JE BILA IZREDNA SEJA KJER SO SE Z RAKOVCEM VRED ZAKLINJALI, KAJ VSE BOMO NAREDILI - V RADOVLJICI PA SO NAS TAKRAT ŽE PREHITELI.

3.

"Beli dim" ni dokončna odločitev, a zdaj je konec sprenevedanja. Dolžina trajanja postopka izbora je bila slaba popotnica: KDOR TEHTA MED KRANJEM IN RADOVLJICO, JE.... - RAZEN,ČE JE TEHTNICA PODLOŽENA S ČEM DRUGIM. NA PRIMER: Z NESPOSOBNOSTJO SD OBLASTI V KRANJU IN ŠIRŠE IN Z INTERESI O KATERIH VRABCI ČIVKAJO (KDO BO SLUŽIL Z ZEMLJIŠČI V RADOVLJICI SE ŽE VE...)

4.

TULE BI ZDAJ ZELO RADI NAPISALI STALIŠČA MATJAŽA RAKOVCA, KI JE "RAZOČARAN". MI SMO PA JEZNI. KER PA TA ISTI ŽUPAN OBENEM NAŠ MEDIJ BRIŠE S SEZNAMA TISTIH, KI SO PREJEMNIKI NJEGOVIH IZJAV IN S TEM NAJŠIRŠI SKUPINI MEDIJSKIH UPORABNIKOV = BRALK IN BRALCEV TRME ODREKA PRAVICO DO INFORMIRANOSTI, NE BOMO OBJAVILI NIČ. RAZEN TISTE FOTOGRAFIJE, KI ZDAJ ODRAŽA NJEGOVO OBLAST.