Pod to tribuno so v sredo slovenske nogometne sodnice v slačilnici doživele nedovoljeno snemanje/fotografiranje. Odkrile so storilca, ki je najprej skušal skriti telefon, kasneje se pokesal in zapustil NK Triglav kjer je do incidenta deloval. O TEM JE OBVEŠČEN NK TRIGLAV IN SODNIŠKA ORGANIZACIJA OZIROMA VRH NZS. VPRAŠANJA SMO JIM POSLALI MED VIKENDOM, KER NISO PRIJAVILI DOGODKA POLICIJI KAR JE KLJUČNO ZA URADNO VERZIJO DOGODKOV.

1.

O vsem bodo danes govorili gorenjski nogometni trenerji. Nihče ni krvi brez dokazane krivde, a Trmi je omenjeni trener že priznal in pojasnil, kaj je počel.

2.

Radenko Mijatović je z nekaterimi iz vodstva NZS med tem odpotoval v Wales na tekmo kvalifikacij - z žensko izbrano vrsto Slovenije!

3.

Trma si je zvedela povsem zanesljivo, da so bili o dogodku obveščeni tudi številni slovenski mediji /npr. Požareport, 24 ur, Žurnal24 ipd. itd./ in do danes ni nihče objavil ničesar o tem dogodku, ki sam po sebi dejansko ima epilog - skrivalnica pred javnostjo pa je žal navadno taktika kjer sodelujejo vsi, ki se bojijo močne organizacije in močnih ljudi okoli nje...in v njej!