Mediji pišejo, da bi Kranjčanka Alenka Bratušek (vodi neparlamentarno stranko SAB) lahko postala ministrica v Golobovi bodoči vladi, če....

1.

Bilo je leta 2011, ko smo se v lokalu pod Šmarjetno na njuno pobudo sestali predsednik NK Triglav IGOR VELOV (politik Zares) in članica UO kluba ALENKA BRATUŠEK (političarka Zares) in MIRAN ŠUBIC, direktor NK Triglav in od osamosvojitve sem nikdar član nobene stranke...

2.

Udeleženca tajnega sestanka z vodstvom Nogometne zveze Slovenije sta mi povedala, da moram zapustiti klub na ZAHTEVO ALEKSANDRA ČEFERINA, predsednika NZS. Če to storim, bo klub dobil možnost igranja v 1. ligi, ki smo si jo izborili na igrišču s 7.mestom, a nam jo je NZS povsem nezakonito in krivično odvzela. Ko sem se čudil takemu politično-špportnemu diktatu, mi je Igor Velov pritrdil, političarka, ki semo jo sam povabil v klub, je rekla: "NO, ČE IMAŠ RES TAKO RAD TRIGLAV, BOŠ ODŠEL IN BO KLUB PRVOLIGAŠ! ČE PA JE TVOJ EGO VEČJI OD TEGA, BOŠ KLUB PAHNIL V DRUGO LIGO!"

3.

Zavrnil sem to nogometno-politično lustracijo po volji Čeferin&Bratušek in to pojasnil, da se ne bi nikdar več mogel pogledati v ogledalo, če bi klonil pred takimi ultimati. BILA JE KLASIČNA STALINISTIČNA METODA: ČE NE BOŠ PRIZNAL, BOMO PA TVOJO DRUŽINO... oziroma: če se ne ukloniš, boš uničil klub!?

4.

DANES JE MAJ 2022 IN KRANJSKA POLITIČARKA IMA PRILOŽNOST, DA DOKAŽE (VSAJ ENKRAT) NAČELNOST IN ODKLONI UTOPITEV SVOJE STRANKE V GIBANJU SVOBODA. SEVEDA POTEM ODPADE SLUŽBICA NA DRŽAVNI RAVNI IN JE KONEC POLITIČNE KARIERE....KAKO PODOBNA ODLOČITEV NOŽU, KI MI GA JE NA GRLO NASTAVILA PRED 11 LETI!!!

PS

Sam se takim kot je Alenka Bratušek nisem uklonil. Niti se nisem ustrašil sedaj prvega človeka evropskega nogometa. Nisem se ponižal, ampak sem se uprl. Triglava kljub temu niso upali pahniti v drugo ligo in sam sem iz tega nogometa odšel, ko sem to sam hotel. Še danes priznavam politiku in predsedniku kluba Velovu načelno držbo in še danes me je sram, kako me je hotela odrezati političarka.

UPAL BI SI STAVITI, KAKO SE BO ODLOČILA ONA ZDAJ....