RTV Slovenija je v ospredju političnih debat in predvolilne kolobocije. TRMA PA JE VPRAŠALA NEKAJ O TEM, KAKO LAHKO FUNKCIONAR, VODJA CENTRA IPD. KOMENTIRA NA JAVNI TELEVIZIJI ŠPORT V KATEREM TUDI ODLOČA!? IN KOLIKO ZASLUŽI? Ker je javni zavod javna ustanova in plačan z javnim denarjem, so to logični podatki, kajne? Mi nimamo nič proti Jelku, seveda pa je njegova vloga grozljiva tudi v skakalnem športu kjer mnoge moti, a si nihče nič ne upa. Moč mikrofona je izjemna in skakalni veljak si jo je s pomočjo javnega zavoda prisvojil. NAJPREJ NAM SPLOH NISO ODGOVORILI PA SMO MALO PODREZALI....PA NAM BODO, PREJ ALI SLEJ. KER BOMO PAČ PO LEPI STARI NAVADI POISKALI VZVODE ZA ODGOVORE. O TEM, KAKO PROFESIONALNI IN TRANSPARENTNI DA SO, POSLUŠAMO NEPRESTANO. TAKOLE PA SE DELAJO NORCA, KO JIH NOVINAR KAJ VPRAŠA:

Kaj so pri RTV izpustili ali "pozabili"? Izredno pomembno funkcijo Jelka Grosa kjer odloča o tekmovalcih, trenerjih....potem pa kot strokovni komentator to podaja tv gledalcem????

Perverzno je, da isti tv komentator potem v svoji funkcionarski vlogi pljuva po trenerju naših skakalk....

Nas Jelko Gros ne moti, samo naj se odloči, kaj je: PLAČANI KOMENTATOR, LJUBITELJSKI FUNKCIONAR, VODJA PLANICE S PLAČO IZ JAVNEGA SEKTORJA ...ALI KAJ?