Začenjamo s podrubriko, ki bo občasno dokazovala ali vsaj nakazovala posebnosti okoli nas. Prva zadeva tisti javni zavod, ki ga vsi plačujemo - RTV SLOVENIJO IN NJEN SPLETNI PORTAL MMC! Obrazložitev tokratnega poskusa na samem sebi in na drugih: na živce mi gredo kilometer dolge objave o ligi NBA in seveda veličanje naših dveh ali treh tam! Kdo mi je kriv, kajne? Obenem mi gre še bolj na živce, da moram vedeti vse o "kozličkih" in "kraljih" - domači šport pa je na domači televiziji in MMC zapostavljen. TAKO MISLIM, NE TRDIM, DA JE RES IN SVOJO MISEL ZAUPAM - NA FORUMU MMC.

FOTOGRAFIJI ZGORAJ DOKAZUJETA, KAKO SO ME "ZRADIRALI"....KER SEM MORDA UPAL OB TAKIH OBJAVAH KRITIZIRATI UREDNIŠKO POLITIKO VSAJ PRI ŠPORTU? KER SEM ZAPISAL, KAR NE BI SMEL? ČE PREBERETE, JE JASNO: NITI TROHICE SOVRAŽNEGA GOVORA, ŠE MANJ KAKIH ŽALJIVK .... SAMO MNENJE!

CENZURIRANO. ZA MOJ DENAR=NAROČNINO! BREZ KOMENTARJA, A S PRIPISOM: PRVI REZULTAT PODRUBRIKE O POKSUSIH NA ŽIVIH LJUDEH SE JE ZA TRMO KLAVRNO KONČAL...NITI NA JAVNEM PORTALU NE DOSEGAMO KRITERIJEV ZA OBJAVO.....