Oktobra lani je bil trdnoi v Janševem sedlu direktor Brda Marjan Hribar, vidni politik SDS. Ko ke priletel Golob, jo je z Brda jadrno popihal. TRMA JE EDINA PISALA O 12 000 EVROV MESEČNO, KI JIH BO ŠTIRI LETA PREJEMAL KUHARSKI MOJSTER KAVČIČ. ZA KAJ? ZA KUHANJE NE, ZA SVETOVANJE IPD. MIMOGREDE IN SAMO ZA DOBRE ŽIVCE: NOVI HOTEL ELEGANS PRAVE RESTAVRACIJE SPLOH NIMA, CELOTNO BRDO TUDI NE, GLAVNA VEČERJA OB PREDSEDOVANJU PA JE BILA V - ŠOTORU.

Tole je "novica", ki jo najdete na spletni strani JGZ Brdo oziroma državnega protokolarnega servisa. Pol milijona evrov, ki jih dobiva nesporno priznani kuhar, je zapuščina direktorja, ki na spletni strani Brda še "deluje" čeprav je odstopil...tako je to v državnem zavodu kjer JE TRMA.SI POVZROČILA POJASNILO NA SPLETU O ZAPRTI KAVARNI PRI STRMOLU...TEHNIČNE TEŽAVE? KAKO LE VEDO, DA BODO TRAJALE "DO NADALJNEGA" ..JE CRKNIL KAVOMAT ALI PA JE EDINA RESNICA TALE: NE MOREJO DOBITI NATAKARJEV OZIROMA OSEBJA ZA SUPER OBISKANI LOKAL....?

ZA STOLČEK ŠEFA BRDA (URADNO PROTOKOLARNI SERVIS RS) SE V OZADJU ŽE BIJEJO BITKE MED "ZAINTERESIRANIMI" V POLITKI IN IZVEN NJE. DO NAS JE DOPLAVALA NOVICA O PRIZADEVANJIH, KI PA ŠE NISO URADNA - GOLOBOVI NAMREČ ZDAJ POSPRAVLJAJO POLICIJO, ZDRAVSTVO, PRAVOSODJE- A BRDO PRIDE NA VRSTO IN MED KANDIDATI NAJ BI BIL TUDI ZNAN KRANJČAN....