Prejeli smo zanimive podatke o tem, kako naj bi madžarsko podjetje s štirimi zaposlenimi in (zadnja leta) vse prej kot blestečim poslovanjem kupovalo podjetje oziroma poslovni imperij kjer delujeta Boštjan Trilar & Aleš Sladojević. Naš vir namiguje, da je vse to povezano tudi s Trilarjevo angažiranostjo pri novi igralnici na Planini, ki jo je omogočila (tudi) Več za Kranj, a to jemljemo kot teorijo in nič drugega...

Po letih molka v medijih in sicer se je sicer Aleš Sladojević oglasil z "napadom" na župana Matjaža Rakovca prav pri zgodbi o igralnici. In prezrl vlogo svojega partnerja, političnega varovanca, zaposlenega Boštjana Trilarja...Naključje? Nesporno je igralnica izdelek iz žuapnovih pisarn, a je mogoča le ob - Trilarjevi podpori ! Pa še kakšni!

V SLOVENIJI IMAMO TRŽNI KAPITALIZEM, PREVZEMI IN VSE OSTALO SO STALNICA PODJETNIŠKEGA VSAKDANA. PRODAJA PODJETJA, KI JE IZŠLO (TUDI) IZ KRANJA, JE ZANIMIVA. POLITIČEN PRIZVOK: KDO ŽE TESNO SODELUJE Z MADŽARI, KDO K NAM VLEČE MADŽARSKI KAPITAL V "SVOJE" MEDIJE, KDO SE BRATI POLITIČNO Z ORBANOM? NO, JA POMAGAMO: SDS=JANEZ JANŠA= BRANKO GRIMS. KDO JE ŽE ODLOČILNO POMAGAL PRI IGRALNICI V TUŠU? GRIMS&TRILAR&ČERNE IPD. ITD.