Avgust NE, september NE, oktober NE, november NE, december NE....januar? DA!!!!!

Vladni urad za informiranje ni odgovoril, JGZ Protokolarni servis RS ni odgovoril - PA SMO KOT PAČ ZAKON VELEVA, ZADEVO PREPUSTILI POOBLAŠČENKI ZA DOSTOP DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA! Ni več nobenega dvoma: oni bodo izdali odločbo o naši pritožbi, ki zadeva naslednja dejstva:

1.

Janez Janša je z družino bival 2x po teden dni v državni Vili Zlatorog na Bledu poleti 2020 in 2021

2.

Janez Janša naj bi najel državno vilo za svojo širšo/ožjo družino, dejansko pa nismo prejeli podatka ali je to storil on ali kdo drug od družinskih članov - potrebni so seveda ustrezni dokumenti o naročilu in plačilu.

3.

Janez Janša je za storitve po naši oceni in dostopnih podatkih/cenikih plačal najmanj 25 000 evrov za oba dopusta. Naročil si je tudi kuharja za popoldanske/večerne obroke, v vili je bival (uraden podatek) kot varovana osebnost, prav tako njegova otroka in soproga Urška.

4.

Ali je in koliko je plačal za dopust, ali je dobil posebne popuste in kakšne, ali je bil postopek enak kot pri slehernem najemniku ipd. -NAS ZANIMA OD JULIJA. NIKDAR NISMO TRDILI, DA JE BILO KAJ NAROBE, A JGZ BRDO, KI GA VODI ZAUPEN STRANKARSKI SODELAVEC IN PRIJATELJ JANEZA JANŠE MARJAN HRIBAR NAM NIČESAR OD TEGA NI ŽELEL ODGOVORITI.

Kaj je uspelo državni ustanovi, ki skrbi za javnost (takih in podobnih) podatkov, bomo videli očitno naslednji teden - dne 26.11. so prejeli dokumente, ki so jih zahtevali. Če so jih in kakšni so - NA TRMI!