Pred volitvami je v občinski stavbi gostovala oddaja Kdo vam laže, ki jo vodi Boris Tomašič /Nova 24/. Bil je to dejansko predvolilni strankarski shod, a zapakiran v tv-oddajo, ki je bila tudi predvajana. Logično in prav je, da se za to plača najemnina - in se tudi je!

1.

Na snemanju oddaje je bila prisotna trojica kandidatov SDS na volitvah v kranjskih enotah. Kandidatki Jenkoletovi niso dali skoraj nič besede, "blestela" sta Grims+Homan...in seveda voditelj!

2.

STROŠKE TE TV "ODDAJE" SMO PLAČALI VSI MI, DEJANSKO PA SDS KRANJ IZ PRORAČUNA. DENAR ZA SVETNIŠKO SKUPINO SO PORABILI ZA NAJEMNINO NOVE 24 V KRANJU.

3.

"Janšev medij" smo torej plačali davkoplačevalci Kranja, da je gostoval v občinski stavbi. Podobno je bilo tudi v Cerkljah. GRE TOREJ ZA JAVNI DENAR ZA STRANKARSKO TELEVIZIJO S POMOČJO OBVODA PREKO LOKALNE SDS V KRANJU, KI JO VODI BRANKO GRIMS.

4.

Kdo financira Janševe medije, je njihova stvar. Dokler jih ne financiramo kar vsi - na primer davkoplačevalci Kranja, ki polnimo proračun in iz njega najemnino plačuje "svojemu mediju" kar SDS Kranj Branka Grimsa. Dokaz je nesporen, jasen in nedvoumen - podkrepljen z dokumentom.

TRMA JE TO NAVEZO ODKRILA, BILA EDINI MEDIJ NA SNEMANJU ODDAJE....IN VSE OBJAVILA!!!