1.

Trma povzema medij, ki je v lasti članov SDS, madžarskega kapitala ipd. in zaradi tega politično in svetovnonazorsko pač v tem slogu. Nič narobe. Demokracijo imamo....

2.

Trma je proti nedostojnosti pa čeprav jo "zakrivijo" otroci (zelo možno v sodelovanju z odraslimi). Vendar pa takim provokacijam ne pripisujemo (pre)več od tistega kar dejansko so...S pripombo: kadar gre za javne osebnosti, je prag tolerance višji. Kar pa ne spremeni nedostojnosti sporočila (z besedo v tujem jeziku...).

3.

Odzivi (ne samo danes in ne samo ob tem prispevku na omenjenem portalu) so veliko veliko veliko bolj ekstremni, nizkotni ipd. od nedostojnosti zoper politika. Pri tem se podpišemo, da bomo enako zapisali ob levih, desnih ipd. politikih...

4.

Netenje sovraštva med nami pa je seveda domena tistih medijev in portalov, ki pod krinko "boja za pravico" vedno znova delajo krivico. Komu? Vsem nam. Vsaj tistim, ki take medije in take odzive zavračamo vsaj enako kot nedostojne zmerljivke.

PS

Ob tem, da naj bi o vsem tem in takem posredoval Center za socialno delo pa smo se nasmejali do solz! Upamo, da to ne bo povzročilo, da bodo sekali roke in noge na njihovem portalu tudi nam...no, pa saj se znamo boriti!