DANES DAVKOPLAČEVALCI KRANJA NE VEMO, KAKO JE KLEMEN MALOVRH ZAPRAVIL VSAJ 30 000 EVROV NAŠEGA DENARJA. POSLI, POGODBE IPD. SO ZAVITI V SKRIVNOST OZIROMA MOLK DIREKTORJA, KI OČITNO ZAVESTNO - KLJUB OPOZORILOM - SKRIVA PODATKE O PORABI JAVNEGA DENARJA TAKO, DA NA VPRAŠANJA NE ODGOVARJA V ROKU, KI GA PREDVIDEVA NAŠA ZAKONODAJA. JO KRŠI? SE POŽVIŽGA NANJO? NIMA ODGOVOROV? JIH SKRIVA, KER MU TAKO UKAZUJEJO DRUGI? JE NEODGOVOREN IN MALOMAREN ALI - KRIMINALEN, ČE POČNE NEKAJ NEZAKONITEGA? SE SPLOH ZAVEDA, KAJ JAVNA FUNKCIJA IN JAVEN DENAR TERJATA OD NJEGA KOT JAVNEGA FUNKCIONARJA? JE SAMO ARGOANTEN IN SE POŽVIŽGA NA JAVNO MNENJE? ALI NAPAKE DELA ZAVESTNO ALI IZ NERODNOSTI? JE EGOCENTRIK ALI PREPROSTO SAMO NEDOTAKLJIV?

VPRAŠANJA SMO MU ZASTAVILI, ODGOVOROV NI. ZDAJ JIH BOMO ZASTAVILI TISTIM, KI GA NADZORUJEJO IN SO GA NASTAVILI. NIČ NE TRDIMO, SAMO SPRAŠUJEMO.

KLEMEN MALOVRH NI POLITIK, KI SE LAHKO NA VPRAŠANJA NOVINARJA POŽVIŽGA. JE SAMO BIVŠI GOSTILNIČAR, KI JE V ROKE DOBIL MILIJON NAŠEGA DENARJA LETNO. A MORDA ŠE MISLI, DA IMA SVOJ BIFE KJER DELA S SVOJIM DENARJEM KAR HOČE. NAPAKA. ALI PA - PREMIŠLJENA POTEZA ČLOVEKA, KI VSEM V KRANJU V LETU 2021 DOKAZUJE, DA ZANJ PRAVILA NE VELJAJO.

GREMO NA LUUČKE, LUČKE...POJE PESEM. SE NAM BO POSVETILO, KDO KAJ POČNE Z NAŠIM DENARJEM? GOSPOD KLEMEN, SREČNO....AMPAK: PREJ ALI SLEJ....!